Ceausila, gata, ajunge! Lasa Romania sa respire si sa mearga mai departe

opinii

Ne-ai sufocat cu minciunile tale, ne-ai intoxicat cu propaganda televiziunilor tale, ne-ai imputit pur si simplu aerul cu diversiunile tale jalnice. Pleaca odata!

Spui ca n-ai fost asociat cu Dan Sova, insa cu mana ta ai scris in declaratia de interese ca esti „senior partner” la „Sova si asociatii”. Spui ca ti-ai cumparat cele doua apartamente in 2006, inainte de afacerea lui Sova cu Turceni si Rovinari, insa cu mana ta ai scris in declaratia de avere ca le ai din 2008, anul in care Sova incasa 800.000 de euro de la cele doua combinate.

Ameninti ca aduci 100.000 de oameni in strada si ii acuzi pe altii ca vor sa dea foc Romaniei. Anunti ca tara va pierde doua miliarde de euro daca nu mai esti tu premier, insa moneda nationala se duce in jos de cand tu te cramponezi de putere. Sperii oamenii ca tara intra in instabilitate si profita Rusia, insa tu si aliatii tai atacati intruna operatiunea de curatare a institutiilor statului de indivizii care prin coruptia lor ne fac vulnerabili in fata Moscovei.

Ponta, iati-i pe Ghita, pe Sova, pe cine vrei tu si du-te. Romania poate sa supravietuiasca si fara genii care ridica economia dar nu stiu ce-i ala MTO, guvernul poate sa mearga mai departe si fara un premier care si-a ales 13 ministri penali, chiar si partidul poate sa gaseasca pe altcineva in locul tau pana nu il ingropi definitiv. In Dubai e mult mai bine, sunt autostrazi perfecte pentru cursele de masini, nu mai derapa aici pe nervii nostri.

Pleaca, Ponta, du-te, pana nu ajungi rusinea Europei. Cu cat te atarni mai disperat de functie, cu atat mai jalnica iti va fi caderea. Nu ne mai tara si pe noi in aceasta aventura ridicola a ta, nu exista om normal care sa-ti creada halucinatiile cu lovitura de stat, ne faci iar de ras in toata lumea.

Pleaca odata, ajunge cata ura ai presarat printre noi. Nu mai incita romani impotriva romanilor pentru a scapa de problemele cu legea. Lasa Romania sa respire, ti-a oferit deja mult mai mult decat ai fi meritat. Pleaca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: