„Cecenii au amutit pe TikTok in ultima vreme”. Numerosi TikTok-eri ceceni au fost eliminati in luptele de la Severodonetk

externe

War Monitor, un cont de Twitter care prezinta regulat informatii in premiera despre situatia pe frontul din Ucraina, anunta ca numerosi ceceni care faceau live-uri pe TikTok sau filmari special pentru a fi postate pe TikTok au fost eliminati de ucraineni in cursul luptelor de la Severodonetk.

„Cecenii au amutit pe TikTok in ultima vreme. Se pare ca o mare parte din Tiktok-erii lor au fost distrusi in jurul zonei industriale Severodonetk”, anunta War Monitor.

Citeste si: Americani in lupta cu cecenii la Severodonetk, video din timpul schimbului de focuri: „Le-am provocat pierderi grele”

Un voluntar american din cadrul Legiunii Internationale din Ucraina a dat publicitatii imagini din timpul luptelor de la Severodonetk cu trupe ale rusilor si cecenilor. „Le-am provocat pierderi grele”, a mentionat acesta.

„Echipa mea (Legiunea internationala) si alte unitati ucrainene au dus o lupta intensa pentru a recuceri Severodonetk. Am pierdut mari razboinici, dar am provocat pagube semnificative Rusiei si in cadrul trupelor Spetsnaz de ceceni. Nimic din ceea ce merita sa obtii nu este usor”, a mentionat americanul pe Twitter.

Imaginile suprind momente in care se trage intens asupra voluntarilor americani, acestia fiind la un pas sa fie loviti de gloante.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: