Cei care o critica pe Dancila sunt „niste mizerabili”. „Nu i-am auzit vorbind cu curaj in timpul lui Nastase, cand faceam mare scandal”, sustine Alina Mungiu-Pippidi

news

Alina Mungiu-Pippidi, directorul Societatii Academice Romania, sustine ca cei care critica gafele premierului Viorica Dancila sunt „niste mizerabili”. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii Romania9 de la TVR.

Mungiu-Pippidi a explicat, in timpul emisiunii, ca s-a creat o „haita” care ironizeaza gafele premierului Viorica Dancila si ii catalogheaza pe cei care o critica drept „mizerabili”.

„Mie nu-mi place cum este injurata doamna Dancila, am mai spus si spun, barbatii nu sunt injurati ca femeile atunci cand obtin pozitii si cei care se simt mandri ca se simt superiori ei. Sunt in realitate niste mizerabili, asta-i adevarul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj in timpul lui Nastase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam sa apar la nicio televiziune pentru ca, vorba aceea, faceam mare scandal. Acuma, astazi, sunt toti extraordinar de bravi, toti stiu limba romana mai mult ca ea. Daca m-as pune eu pe ei cu limba lor romana, ar fi toti in aceeasi pozitie fata de mine cum sunt ei fata de ea. Atunci cand se creeaza haita contra cuiva sa nu facem parte din haita asta”, a spus Alina Mungiu-Pippidi, la TVR1, conform de DC News.

„Sa nu ne mai legam de fleacuri: de cum vorbeste lumea, de cum se coafeaza lumea… Mai ales, legati-va de barbati daca sunteti sunteti asa barbati”, a adaugat Pippidi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: