news

Cei doi soti ucisi in Bran in propria casa. Motivul crimei ar fi un teren, cine este principalul suspect. Mascatii l-au saltat deja – Video

Principalul suspect al crimei duble de la Bran este chiar verisorul barbatului ucis. Mascatii au descins, luni dupa-amiaza, la locuinta acestuia.

Conform presei locale, care ii citeaza pe vecinii cuplului ucis, motivul crimei ar fi legat de un teren.

Nicu Pepene avea 38 de ani si era angajat la statia SMURD din Moieciu, iar sotia sa, Alexandra (32 de ani), era asistenta medicala la Spitalul de Copii din Brasov.

„Pe 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu baiatul cel mic. Aproape de spital il suna pe fiul meu pe Cristi, soferul un coleg si zice: ‘Cristi, nu raspunde Nicu la telefon trebuia sa ma schimbe’. A sunat Cristi pe taica-s-o pe sotul zice tati, repede acuma du-te la Nicu, zice ca e tarziu sa fi duca la servici, ia vezi ce este?

A vazut usa sparta la intrare, e de topor ca e foarte groasa si a strigat la nora”, a relatat mama celui ucis.

Un barbat si o femeie au fost gasiti, luni dimineata, decedati, intr-o casa din localitatea brasoveana Simon, Bran, potrivit newsbv.

Barbatul care a decedat avea 38 de ani si lucra la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, punctul de lucru de la Moieciu.

Colegii de serviciu ai pompierului s-au sesizat dupa ce acesta nu a ajuns, in aceasta dimineata, la unitate si au sunat familia sa intrebe ce s-a intamplat cu el. Atunci cumnata lui s-a dus la locuinta pompierului, unde usa de la intrare era sparta, si a gasit cele doua victime.

Potrivit unor surse neoficiale, victimele aveau capetele zdrobite, posibil lovite cu toporul.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: crima bran

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

O oră ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

2 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

2 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

3 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

2 ore ago