Cei grabiti vor aprecia noua metoda de programare la salon – prin Stailer (P)

life

Sa fii grabit in zilele noastre este, de fapt, o realitate. Definim aproape fiecare zi astfel. Fie ca vorbim despre barbati sau femei, cu totii trecem prin momente aglomerate. Traficul ne da batai de cap in fiecare zi, drumul spre munca este un infern, zilele de munca sunt lungi si obositoare si in timpul liber ne dorim doar relaxare. Cand sa avem timp de programare minutios pusa la punct pentru a merge la salon?

In versiunea clasica de a programa o vizita la salon pui mana pe telefon si suni necontenit. Insisti pana cand ai un raspuns si incerci sa stabilesti astfel datele viitoarei tale vizite la salon. Cum ar fi insa, ca in rutina ta aglomerata sa poti sa faci totul mai usor si mai rapid? Poti, prin Stailer!

Ce este Stailer

Deja devenita cunoscuta pentru un public cat mai larg, Stailer este acea platforma ce permite programarea la un salon din orasul tau – daca esti din Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti sau Oradea. Vei face asta mult mai usor. Astfel, vezi ce servicii ofera salonul Eclipse Room din Oradea sau un salon din Timisoara. Chiar daca esti turist in aceste orase, iti va fi usor sa reperezi un salon in care sa ai parte de serviciile dorite.

Unul din avantaje este ca aceasta platforma ofera acces gratuit catre lista de saloane si programarile ce pot fi facute vor fi de asemenea scutite de vreo taxa. Asadar chiar daca iti scurteaza drumul spre modul in care iti alegi salonul dorit, Stailer nu te va conditiona in vreun fel.

Avantaje de a folosi Stailer

Descopera mai usor saloanele disponibile

Nu doar cele din orasul tau, ci mai exact cele care au disponibilitate pentru tine atunci cand tu ai nevoie, la ora indicata de tine. De cele mai multe ori, faci un compromis din acest punct de vedere, dar acum iti va fi mai usor sa alegi in functie de nevoile tale.

Transparenta

Totul iti este la indemana, de la lista de servicii, pana la preturile practicate si estimari de durata. Astfel, stii de la bun inceput cat vei sta la salon si cat te va costa. Cauta si compara saloane pentru vopsirea parului din Oradea sau din Iasi.

Rapid si usor, fara sa mai suni

Poate ca marele avantaj este acesta, de a putea sa rezolvi totul in doi timpi si trei miscari. Fara sa fie vorba de vreo instalare de aplicatie in telefonul tau, de vreo garantie, fara sa fie vorba de o luna gratuita si apoi taxata, Stailer ofera tuturor acces facil la o retea sa spunem a saloanelor din oras. Chiar si cei mai putin priceputi in ale tehnologiei se pot descurca sa isi seteze preferintele si sa se programeze.

Exista aceasta tendinta in zilele noastre, de a opta pentru digitalizare. Si nu putem spune ca este ceva de pierdut din asta. Dimpotriva.

Doritorii pot accesa pagina oficiala pentru a descoperi toate detaliile.

Contact: support@stailer.ro

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: