„Cei mai buni”. Interviul Cristinei Topescu cu Andrei Gheorghe: „Romanii isi aplauda eroii doar daca sunt morti” – Video

news

Prima TV a publicat pe YouTube inregistrarea unui interviu pe care Cristina Topescu l-a realizat in 2007 cu Andrei Gheorghe. Insa de atunci, Cristina Topescu era profund interesata de directia inspre care merge societatea romaneasca.

„Exista aceasta tendinta a oamenilor sa-i apuce lehamitea, scarba si apoi sa se resemneze, sa spuna apoi ca ‘pe mine nu ma mai intereseaza politca, nu ma mai uita la televizor, nu mai citesc ziarele, imi vad de treaba mea, astia nu fac nimic’. Ti se pare OK atitudinea asta sau e bine sa nu ne lasam, sa ne enervam?”, l-a intrebat Cristina Topescu pe Andrei Gheorghe.

„Eu sunt nervos tot timpul”, a raspuns Andrei Gheorghe.

„Cum e societatea romaneasca?”, a intrebat ulterior Topescu.

„Societatea romaneasca este formata din indivizi care isi urasc semenii, care detesta varfurile, care se simt stresati si stanjeniti de cei iesiti din norma si care nu-si aplauda eroii decat cu o singura conditie: sa fie morti”, a raspuns Andrei Gheorghe.

„Cei mai buni”, a comentat un internaut pe YouTube aceasta inregistrare.

Priviti interviul integral:

Cristina Topescu a fost gasita moarta in locuinta sa in seara zilei de 12 ianuarie dupa ce aproximativ trei saptamani nu a mai fost vazuta. Cel mai probabil, Cristina Topescu a murit pe 28 decembrie 2019, in cursul noptii, potrivit unor surse medico-legale.

Andrei Gheorghe a fost gasit mort in baie la 12 ore de la deces, la varsta de 56 de ani, pe 19 martie 2018.

Mai mult despre: ,


Comentarii: