Cel mai bun semn ca Tudose iese invingator. Amazoanele lui Dragnea si-au lasat balta seful. Unde s-au aflat astazi Firea si Olguta Vasilescu

politica

Cele mai fidele sustinatoare de pana acum ale lui Liviu Dragnea, Gabriela Firea si mai ales Olguta Vasilescu, au gasit o solutie convenabila sa se distanteze de cel pe care pana mai ieri il sustineau fierbinte. Cele doua au plecat in vacanta chiar cand Dragnea avea mai mult nevoie de sprijinul lor.

Sedinta CEX de astazi a fost nu numai un moment prin care Mihai Tudose si Liviu Dragnea au avut o prima reglare de conturi, dar fiecare dintre cei doi a dorit sa testeze cata sustinere mai are in partid. Tudose a dorit sa vada cine i se alatura iar Dragnea sa afle cine il mai sustine.

In tabara Tudose s-au situat, in mod evident, trei nume grele: vicepremierul Marcel Ciolacu, presedintele executiv al PSD Niculae Badalau si Marian Oprisan. Dragnea s-a bucurat doar de sustinerea lui Codrin Stefanescu, alaturi de care a aparut la sediul PSD, si a Rovanei Plumb. Alte doua nume grele, care ar fi contat enorm in batalia cu Tudose, au preferat sa chiuleasca, semn ca si-au parasit seful. Este vorba despre Gabriela Firea si Lia Olguta Vasilescu.

Ambele si-au gasit destinatii de vacanta cat mai departe de Bucuresti tocmai in aceasta perioada. Olguta Vasilescu se afla in Cuba impreuna cu concubinul ei, Claudiu Manda, in timp ce Firea a plecat pe neasteptate in Spania, la Valencia, impreuna cu Pandele.

Screen Shot 2018-01-08 at 22.09.00 olguta

Meciul cel mare dintre Dragnea si Tudose s-a amanat pentru 29 ianuarie, cand este programata o noua sedinta CEX a PSD la Iasi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: