Cel mai longeviv primar este din PSD. Vrea un nou mandat, desi este in functie din 1990

politica

Primarul comunei Hudesti din judetul Botosani, Viorel Atomei, candideaza pentru al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judet.

Atomei, care detine functia de primar din 1990, s-a inscris in competitia electorala din partea Partidului Social Democrat. El sustine ca decizia unei noi candidaturi a fost luata ca urmare a nevoii de continuitate in administratia comunei, dar si ca urmare a faptului ca are mai multe proiecte care nu au fost inca finalizate.

„Este o continuitate. Mai trebuie anumite lucruri facute, sunt proiecte care inca nu sunt finalizate si, din acest motiv, am decis sa candidez. Niciodata nu m-am gandit ca sunt cel mai longeviv. Faptul ca am ajuns sa fiu cel mai longeviv se datoreaza cetatenilor si muncii pe care am depus-o. Daca nu eram respectat si nu imi faceam treaba, sunt sigur ca oamenii nu imi dadeau votul”, a declarat, pentru Agerpres, primarul din Hudesti.

Viorel Atomei, in varsta de 59 de ani, este profesor, insa in ultimii 30 de ani a facut doar administratie publica.

Comuna Hudesti, situata in zona de Nord a judetului Botosani, la frontiera cu Ucraina, are 6.133 de locuitori, ea fiind compusa din satele Alba, Baranca, Baseu, Hudesti, Mlenauti si Vatra.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: