„Cel mai mare cocalar din istoria presei”. Expunerea unui portret al lui Rares Bogdan la Muzeul Satului starneste stupefactie

news

Un portret al lui Rares Bogdan, realizat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, a fost expus la Muzeul National al Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucuresti, in cadrul unei expozitii intitulate ”In Oglinda. Expresii plastice”, informeaza news.ro.

„Noi avem o expozitie a unor artisti plastici de la muzeul din Galati, se numeste «In Oglinda. Expresii plastice» si sunt expuse mai multe portrete”, a declarat, vineri, Paula Popoiu, directorul Muzeului National al Satului.

Rares Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook, vineri, imagini cu portretul sau expus la Muzeul Satului, alaturi de mesajul: ”Surpriza Maestrului Ceban la Expozitia deschisa ieri la Muzeul Satului din Bucuresti”.

portret-rares-bogdan

In alte portrete sunt reprezentate personalitati precum: ambasadoarea Israelului la Bucuresti, Tamar Samash, Mircea Patrascoiu, Irina Cajal si profesorul Nicolae Cajal, potrivit Paulei Popoiu.

Expozitia include lucrari realizate de sase artisti si va putea fi vazuta la Muzeul Satului timp de aproximativ o luna, potrivit directorului muzeului.

Artistii care sunt reprezentati in expozitie sunt: Cristian Bedivan (sculptura), Denis Brinzei (sculptura), Victor Ceban (desen, pictura), Mirela Iordache (pictura), Gheorghe Miron (desen, pictura), Irina Pantiru (pictura), potrivit paginii de Facebook a expozitiei.

Expozitia este deschisa publicului in perioada 18 mai – 25 iunie, la Sala ”H.H.Stahl”, de miercuri pana duminica, intre orele 10.00 – 18.00.

rares

Afisarea acestui portret la Muzeul Satului a starnit stupefactie.

„Am ramas fara cuvinte. Chiar daca stiu ca e vorba despre cel mai mare cocalar cu aere de intelectual din istoria presei,despre cel mai mare diletant din meseria asta. Chiar si pentru #domnurares e prea mult”, a comentat jurnalistul Serban Buscu pe Facebook.

„Maresalul Rares Bogdan. Ok, omul o fi uitat sa isi ia pastilele, dar chestia asta este expusa la Muzeul Satului din Bucuresti!!! Fierbe fierea in Firea daca afla”, a scris jurnalistul Mircea Marian pe aceeasi retea de socializare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: