Cele mai distractive destinatii de calatorie ce contin cazinouri (P)

life

In sfarsit lumea a reintrat pe fagasul normal dupa toate “atrocitatile” prin care a intrat omenirea in ultimii ani. Acum e timpul cel mai potrivit pentru o lunga si relaxanta vacanta, undeva departe de stresul cotidian, fie el de la locul de munca sau de acasa. Iar daca va simtiti in mod special norocosi, de ce sa nu vizitati acele locatii in care veti gasi si un cazino. Evolutia tehnologiei a adus cu ea diverse aplicatii care aduc jocurile de noroc, ca de exemplu Admiral cazino online chiar pe smartphone-ul dumneavoastra, dar nimic nu se compara cu experienta fizica la un cazino adevarat. Dar fara s-o mai lungim, hai sa descoperim impreuna cele mai interesante locatii de vacanta din anul 2022.

Monte Carlo, Monaco

Daca doriti o doza de farmece si stralucire atunci cea mai potrivita destinatie este celebrul, Monte Carlo, localizat pe coasta Monaco. Aceasta zona a devenit din ce in ce mai populara si bogata datorita industriei cazinourilor si in ziua de azi este una dintre cele mai importante locatii din domeniu. Desigur, la popularitatea zonei contribuie si numeroasele filme din franciza James Bond, precum si alte filme despre masini luxoase sau persoane celebre.

Monaco este de asemenea popular si datorita peisajului absolut superb, unde valurile Marii Mediterane se imbina atat de armonios cu nisipurile fine ale plajelor. Tot aici se tin numeroase evenimente celebre, cum ar fi Grand Prix-ul Formulei Unu si Rolex Masters. Cu siguranta, Monaco este o locatie de lux care va incanta turistii ce-i vor calca granitele.

Las Vegas, Nevada

Cine zice ca nu a auzit niciodata in viata de Las Vegas, sigur minte. Las Vegas este un fel de Mecca pentru turistii in cautare de distractie si amintiri din cele mai placute. De cum ajungi in Las Vegas, parca si simti in aer mirosul distractiei si al entuziasmului. Stralucirea luminilor generata de neoane precum si energia oamenilor din jur te vor face sa te simti ca si cum ai fi pasit intr-o alta lume, nepamanteana.

In Las Vegas, turistii o sa gaseasca numeroase spectacole live, concerte, cluburi de noapte, restaurante de fite si nu numai. Contrar opiniei populare, Las Vegas este o destinatie destul de prietenoasa cu bugetul, atat timp cat desigur exista responsabilitate. Unele din cele mai populare hoteluri si cazinouri de aici sunt Palatul Caesar, Mandalay Bay, The Venetian si Treasure Island.

Macau, China

In ultimul timp se tot vorbeste despre faptul ca Macau ar putea inlocui in scurt timp Monte Carlo ca si cea mai importanta destinatie turistica din domeniul cazinourilor. Desi aceasta afirmatie ar putea fi inca departe de adevar, totusi nu putem sa luam nimic din meritele Macaului. Cu siguranta orasul este o destinatie de top din Asia. Si la fel ca in cazul Monte Carlo, o importanta parte din economia orasului se datoreaza cazinourilor.

Cele mai faimoase locatii de aici sunt Palatul Casino Macau, Cazinoul Lisboa si Cazinoul Galaxy Waldo. La fel ca in majoritatea oraselor asiatice, viata de noapte este una bogat reprezentata. Numeroase magazine, restaurante si locuri de distractie sunt deschise non-stop. Minunata arhitectura a orasului face ca fiecare plimbare sa fie una dintre cele mai placute. Piata centrala, Largo do Senado, impreuna cu grandioasele bulevarde ce impanzesc orasul precum si numeroasele curse de karting sau terenurile de golf vor contribui de asemenea la o experienta de neuitat.

Salzburg, Austria

Majoritatea turistilor nu se gandesc la cazinouri atunci cand planuiesc o calatorie in Austria, dar minunatul oras Salzburg de la poalele Alpilor este si el o destinatie de top atunci cand vorbim despre cazinouri. In Salzburg, turistii au ocazia sa imbine utilul cu placutul si sa loveasca doi iepuri deodata. Pe langa faptul ca vizitatorii pot admira impunatoarea arhitectura locala de tip Baroc care reprezinta esenta fundamentala a elegantei europene, ei se pot si relaxa la numeroasele locatii din oras. Cazinoul Salzburg este cel mai important cazino din oras, precum si cel mai cunoscut. Aceasta locatie este deschisa zilnic, mai putin in ziua de Craciun. Castelul Klessheim este o locatie adiacenta cunoscuta pentru deliciile culinare.

Nassau, Bahamas

Bahamas este o destinatie caraibiana atragatoare pentru cei care isi doresc o vacanta plina de soare, nisip si voie buna. Nassau este foarte aproape de Florida, iar o calatorie pana aici se face destul de usor. In Bahamas, pe langa atractiile locale, turistii pot vizita Resortul Atlantis situat pe Insula Paradisului. Aici se tin numeroase competitii importante precum cele de poker. Tot aici pot fi admirate celebrele sculpturi din sticla.

Mai mult despre:

Comentarii: