Celebrul provider de filme NETFLIX vine in Romania

life

Incepand cu luna ianuarie, romanii vor putea sa se aboneze la serviciul TV la cerere Netflix, acesta nefiind disponibil momentan in tara, afirma doua surse din piata IT&C.

In urma cu cateva luni, oficialii Netflix anuntau intentia de a se extinde in mai multe state ale lumii, intrand pe piata cu oferte personalizate si preturi diferentiate.

„Strategia noastra de expansiune internationala din ultimii ani a fost sa ne extindem cat mai repede, ramanand totodata profitabili la nivel global. Progresul a fost atat de puternic, incat putem finaliza expansiunea globala in urmatorii doi ani, deci mult mai devreme decat ne-am asteptat. Ne propunem sa obtinem profituri globale semnificative incepand cu anul 2017.

Oferim serviciile Netflix in circa 50 de tari si deja am invatat ce continut prefera oamenii. Accelerarea extinderii la 200 de tari va fi posibila mai ales gratie dezvoltarii extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete si televizoare inteligente”, au declarat Reed Hastings, CEO Netflix si CFO-ul companiei, David Wells, intr-o scrisoare catre actionariatul Netflix, transmisa la inceputul anului curent, relateaza Wall-Street.ro.

In Romania exista mai multe servicii de streaming on demand, precum Voyo, TelekomTV.ro, HBOGo, fiecare cu politica sa de preturi si cu continut divers. Ramane de vazut cu ce preturi va intra compania americana pe piata si ce continut video va fi disponibil in tara noastra.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: