Centrul de ARSI al spitalului Maasstad din Olanda, varianta online si in limba ROMANA

news

Pentru a veni in ajutorul familiilor romanilor raniti in clubul Colectiv, Spitalul Maasstad Ziekenhuis, din Rotterdam, a decis sa faca si o varianta in limba romana a paginii sale de Internet, unde sunt afisate toate datele de contact de care au nevoie rudele ranitilor, dar si conditiile de vizitare precum si tratamentele la care sunt supusi pacientii. Datele sunt centralizate pe capitole.

Dupa partea introductiva despre profilul clinicii, apar conditiile de vizitare a victimelor din Romania. Doar rudele de gradul intai sunt rugate sa se prezinte pentru a vizita pacientii, vizita ce trebuie programata telefonic la numarul afisat pe site.

Potrivit b1.ro, spitalul accepta de la prieteni si apropiati carti postale, in niciun caz flori sau cadouri. Tot aici, se gasesc si alte informatii utile precum website-ul ministerului de Externe de la Haga si adresa paginii de Facebook a Ambasadei Romaniei „Ambasada Romaniei in Regatul Tarilor de Jos”, precum si un numar de telefon aferent.

Pe acelasi site sunt precizate si specializarile si tratamentele de care beneficiaza victimele tragediei din clubul groazei. Administratorii paginii au specificat si faptul ca pacientii beneficiaza nu doar de tratament de specialitate, ci si de consiliere psihologica iar daca vor, un preot este la dispozitia ranitilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: