„Cerem evacuarea Satanei de la Cotroceni”. Un fost deputat PSD cheama, cu arma in mana, la miting in Piata Universitatii impotriva „hidrei sorosiste”

politica

Fostul deputat PSD Ninel Peia anunta ca va organiza un miting in Piata Universitatii impotriva consilierului prezidential Sandra Pralong pe care o acuza ca face parte din „hidra sorosista”.

„25 martie, Piata Universitatii, ora 18! Sandra Pralong NU la Cotroceni! Pentru Tara, pentru Neam, pentru Credinta!

Sambata 25 martie sa ne adunam, noi, toti cei care simtim romaneste si credem ca putem fi patrioti adevarati, imbracati cernit, pentru ca ne jelim Tara, in Piata Universitatii, Piata Jertfei Revolutiei, la ora 18. Aici, vom cere evacuarea Satanei de la Cotroceni. Apoi, vom pleca in pelerinaj chiar spre minunatul Palat Cotroceni, acum cazut sub ghearele hidrei sorosiste. Acolo, cu lumanari in maini, sa ne rugam pentru sufletul Neamului, pentru iertarea pacatelor si salvarea Tarii din puterea Intunericului. Ne vom ruga si pentru iertarea sufletului Sandrei Pralong, dar o vom ruga sa-si mute mintea atee de langa urechea lui Iohannis si sa i se faca mila de Poporul Roman pe care o vom ruga sa il pagubeasca de parerile duhurilor care o bantuie zi si noapte”, este anuntul postat pe Ninel Peia pe Facebook.

Ninel Peia a fost deputat PSD de Ilfov. El apare in fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu o arma cu luneta in mana.

Screen Shot 2017-03-21 at 11.49.23

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: