„Cerul este altul. Pamantul si-a schimbat pozitia”. Batranii INUITI explica numarul mare al cutremurelor si schimbarile de temperatura – VIDEO

life

Batranii din tribul inuitilor au trimis un avertisment cercetatorilor de la NASA in care atrag atentia ca schimbarile de climat nu sunt din cauza incalzirii globale ci pentru ca Pamantul si-a schimbat pozitia.

Inuitii sunt un trib imprastiat prin zonele arctice ale Canadei, Statelor Unite si Groelandei. Ei pot sa prezica fidel schimbarile de temperatura, la fel ca predecesorii lor. Acum ei transmit oamenilor de la NASA ca schimbarile de clima, cutremurele, etc, nu sunt cauzate de incalzirea globala, asa cum se crede.

„Pamanul s-a schimbat. S-a inclinat intr-o parte si-n alta. Cerul este altul”, au spus batranii, citati de whitewolfpack.com.

Inuitii spun ca soarele rasare acum dintr-o alta pozitie, nu din locul cu care erau obisnuiti. Acum ziua pentru vanat este mai lunga, soarele apare mult mai sus decat pe vremuri si se face cald mult mai repede.Si alti batrani din alte zone ale nordului au confirmat aceste schimbari pe cer.

El au mai sustinut ca schimbarea pozitiei soarelui, lunii si a stelelor cauzeaza schimbarile de temperatura. De asemenea si modul in care bate vantul s-a schimbat, astfel incat a devenit foarte dificil sa mai vada cum va fi vremea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: