CEX al PSD are loc saptamana viitoare. Sefului PSD ii este teama sa abordeze remanierea guvernului sau excluderea pucistilor

politica

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni saptamana viitoare pentru a stabili candidaturile la Autoritatea de Supraveghere Financiara si la Consiliul National al Audiovizualului, a anuntat, vineri, presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea.

„Saptamana viitoare vrem, in principal, sa avem acest Comitet Executiv, v-am spus zilele trecute. (…) CEx-ul de saptamana viitoare, care nu se va referi la remaniere, are ca principal obiectiv sa discutam despre propunerile pentru ASF si CNA”, a precizat Dragnea, la Parlament.

In legatura cu data la care va avea loc sedinta, Dragnea a spus ca niciodata nu a anuntat mai intai in presa acest lucru.

„Prima data fac anuntul prin sistemul partidului, pentru ca asa mi se pare civilizat si corect fata de colegii mei”, a subliniat Dragnea, citat de Agerpres.

Intrebat daca se va discuta despre tensiunile din partid si despre declaratia primarului general Gabriela Firea, Dragnea a raspuns: „Este vineri seara si va rog frumos chiar nu mai vreau sa stric weekendul sa comentez toate prostiile si toate inventiile pe care le spun unii sau altii la televizor sau pe diverse site-uri si zvonurile. Consider ca niste zvonuri care nu au nicio baza sunt niste prostii”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: