CEX cu telefoanele confiscate, la fel ca la elevii neascultatori. Explicatia hilara oferita de Niculae Badalau

politica

Sedinta Comitetului Executiv al PSD de luni a inceput cu un moment demn de scoala primara. De teama ca membrii PSD prezinti la sedinta sa nu dea informatii din „casa” catre jurnalisti, acestia au fost obligati, inainte de inceperea lucrarilor, sa-si lase telefoanele la usa. Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a explicat de ce au recurs la asta.

Pe langa faptul ca la sediul PSD din Kiseleff este instalat un aparat de bruiaj al semnalului, pus in functiune la fiecare sedinta a conducerii, membrii PSD care au participat luni la sedinta Comitetul Executiv al partid au fost obligati sa-si lase telefoanele la intrare, pentru ca nu cumva in presa sa apara informatii pe surse din timpul sedinte.

Intrebat de motivul pentru care s-a recurs la un asemenea gest, Niculae Badalau, presedintele executiv al social democratilor, a declarat ca telefoanele ii deranjau la sedinta, de vreme ce unii colegi isi sunau sotiile sau prietenii. „Ne deranjau in sedinta. Sunt unii colegi care isi suna sotiile, prietenii si ne deranjeaza“, a declarat Badalau.

Liviu Dragnea nu a tinut insa cont de regula ad-hoc, ba chiar s-a declarat mirat de faptul ca jurnalistii nu au primit mai multe informatii din timpul sedintei: „Eu am avut telefonul la mine“.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: