Chemarea lui Dragnea la DNA creeaza panica in PSD. Lider al partidului: „Scoatem un milion de oameni in strada pentru a apara Parlamentul”

news

PSD a luat foc, dupa ce Liviu Dragnea a fost convocat din nou la DNA. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca are informatii „din interiorul sistemului” potrivit carora vor fi „atacati” si alti lideri ai PSD. El a spus ca la CEX-ul de saptamana viitoare se va lua in discutie organizarea unui „miting urias”.

„Avem informatii clare. Dupa Liviu Dragnea, vor fi toti care s-au ocupat de legile Justitiei, Eugen Nicolicea, Serban Nicolae si Florin Iordache

Apoi vor fi vizati cei din Guvern, in principal Paul Stanescu si Lia Olguta Vasilescu. Cu siguranta. DNA va ajunge si la cabinetul primului-ministru”, a declarat Stefanescu la Antena 3.

Intrebat cum va reactiona PSD, Stefanescu a dezvaluit ca liderii partidului discuta despre organizarea unui miting de mari proportii.

„Departamentele PSD vor pregati toate variamtele pirn care sa actionam in judecata, daca aceste atacuri se vor produce in mod real. In al doilea rand, vom merge inainte cu legile justitiei.

In al treilea rand, sunt presiuni sa organizam un miting urias, sa sprijinim si sa aparam Parlamentul. Va fi un miting de un milion de oameni, cu care sa le inchidem gura celor de afara si tefelistilor. Sa aratam dorinta noastra de normalitate. Sunt foarte multe presiuni din partea primarilor nostri. La CEX-ul de saptamana viitoare vom pune in discutie acest subiect, de a organiza un miting foarte mare”, a mai spus Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: