„Chiar acum am primit informatiile”. Chirieac anunta triumfator ca motiunea NU va trece. Parlamentarii s-au speriat

politica

„Analistul” Bogdan Chirieac, apropiat de conducerea PSD, anunta ca „are informatii” conform carora motiunea de cenzura nu va fi adoptata.

Chirieac sustine ca multi parlamentari s-au speriat ca viitorul guvern va desfiinta Sectia Speciala.

„Cu 23 de ore inainte de motiune, chiar acum am primit informatiile, motiunea de cenzura nu trece. Nu mai trece. Se pare ca sunt multe lucruri care pun sub semnul intrebarii voturile parlamentarilor care nu sunt multumiti de Guvernul Dancila.

Primul dintre acestea este nesiguranta totala in legatura cu viitorul guvern. Deci ideea ca s-ar putea forma un nou guvern PSD – Pro Romania – ALDE este neverosimila si e considerata tot mai neverosimila de catre parlamentarii din ALDE, Pro Romania, din grupul minoritatilor nationale si chiar din UDMR. Atentie, de UDMR noi am vorbit foarte putin. Acolo sunt niste parlamentari, niste politicieni de foarte buna calitate.

A doua chestiune: hotararea ICCJ de achitare a lotului ANRP din care figura proeminenta e doamna avocat Ingrid Mocanu, hartuita patru-cinci ani de zile, terorizata. Situatie coroborata cu jocul acesta absurd inregistrat ieri prin refuzul procurorilor din CSM sa se prezinte la serviciu, pentru a nu o numi pe doamna Adina Florea sef al sectiei speciale, lucrul acesta a aratat multor parlamentari ca statul subteran nu a fost infrant si ca asteapta doar un prilej doar pentru a iesi din nou la supafata si a-si savarsi abuzurile”, a sustinut Bogdan Chirieac la Antena 3.

Citeste si: „Cu banii la sacosa”. Tot mai multe informatii: milioane de euro pentru cumparat parlamentari ca sa nu voteze motiunea

Mai mult despre: ,

Comentarii: