Chiar de Paste, Adrian Severin sustine ca referendumul pe justitie este impotriva lui Iisus Hristos: „Ar fi tragic” sa aiba succes

politica

Adrian Severin, fostul europarlamentar PSD care a facut inchisoare pentru luare de mita, sustine ca referendumul pentru justitie este „antichristic” pentru ca scoate in afara leii „iertarea crestina”.

„Dupa ce, prin boicot anticristic, s-a invalidat referendumul asupra familiei crestine, ar fi tragic sa ni se impuna, prin referendum anticristic, scoaterea iertarii crestine in afara legii”, a scris Severin pe Facebook.

Recent, magistratii instantei supreme au respins definitiv contestatia in anulare formulata de fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare in 2016. Severin a cerut anularea pedepsei, in baza deciziei CCR privind completurile de 5 judecatori.

„Respinge, ca inadmisibila, cererea de repunere in termenul de declarare a contestatiei in anulare formulata de contestatorul condamnat Severin Adrian. Respinge, ca inadmisibila, contestatia in anulare formulata de contestatorul condamnat Severin Adrian impotriva deciziei penale nr. 187 din 16 noiembrie 2016, pronuntata de ICCJ, completul de 5 judecatori. (…) Definitiva”, se arata in minuta instantei.

Pe 16 noiembrie 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta. Adrian Severin, eliberat conditionat la inceputul acestui an, a formulat o contestatie in anulare, inregistrata pe data de 13 decembrie pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Severin a cerut instantei supreme anularea pedepsei, invocand decizia CCR privind completurile de 5 judecatori de la ICCJ, constituite nelegal. Adrian Severin a fost trimis in judecata de DNA sub acuzatia ca, in perioada decembrie 2010 – martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalisti de la publicatia britanica „The Sunday Times”, care efectuau o investigatie sub acoperire, de a-i plati 100.000 euro anual in schimbul depunerii de amendamente in comisiile de specialitate ale Parlamentului European, pe de o parte, si votarii impotriva altor amendamente ce nu corespundeau intereselor societatii comerciale pe care acestia pretindeau ca o sustin, pe de alta parte. El a fost eliberat conditionat la inceputul acestui an.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: