„Chiar m-am enervat”. Cristiana Anghel da in judecata un ziar pentru ca nu i-a publicat o poza mai frumoasa: „Din cauza voastra m-am imbolnavit”

politica

Fostul senator Cristiana Anghel anunta ca va da in judecata Evenimentul zilei pentru ca a ilustrat un articol despre ea cu o poza „prelucrata”.

Iata imaginea folosita de EVZ, despre care Anghel spune ca este „prelucrata”:

screen-shot-2017-01-07-at-17-08-01

Cristiana Anghel spune ca s-a „imbolnavit la propriu” din cauza un  „minciunilor, calomniilor si insultelor voastre”:

„Daca tot te-ai hotarat sa vorbesti despre mine, posteaza draga fotografia utilizata pe pagina mea. Cea din timpul protestului. Ca doar spui ca voi redeveni cetatean protestatar. Halal jurnalista, halal meserie.

PS Ce zici tu daca ma adresez unei instante ca sa-mi dovedesti ca ai drept de autor pentru mizeria cu care ai ilustrat stirea?! Nu va mai potoliti?! Nici acum?! Crezi ca am uitat anul 2013 cand toata mascarada a plecat de la voi?! Ei, uite, chiar m-am enervat. Si ne vom vedea in instanta. Ca sa afli ce inseamna deontologie si cat te poate costa (pe tine si fituica la care lucrezi) incalcarea dreptului la imagine publica, demnitate, onoare etc. Si poate asa voi afla si sursele voastre de finantare…

Din cauza minciunilor, calomniilor si insultelor voastre am ajuns pana la Parchetul de pe langa ICCJ. (Da, pot dovedi in instanta ceea ce afirm acum.) Dar v-am iertat. De zeci de ori. Gandind ca veti intelege ca dreptul vostru la exprimare nu este un drept absolut.

Din cauza minciunilor, calomniilor si insultelor voastre ANI mi-a deschis o lucrare in 2013 pe care a clasat-o dupa patru ani, adica pe 26 octombrie 2016. (Da, pot dovedi in instanta ceea ce afirm acum.)

Din cauza minciunilor, calomniilor si insultelor voastre m-am imbolnavit, la propriu. (Da, pot dovedi in instanta ceea ce afirm acum.)”, a scris Anghel pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: