Chiar si Adrian Nastase este satul de promisiunile lui Dragnea. Mesaj batjocoritor adresat sefului PSD

news

Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase comenteaza ironic, intr-o postare pe blog, faptul ca actuala conducere a PSD ar intentiona sa reinfiinteze departamentele partidului.

Nastase scrie ca se afla la Maglavit, locul unde Petrache Lupu „a avut revelatia divinitatii” si unde se spune ca se intampla minuni. „Cred ca e adevarat. Fiind acolo, am aflat ca au fost reinfiintate deaprtamentele PSD”, noteaza fostul lider social-democrat, sambata, in timp ce la Sinaia avea loc o intalnire a lui Liviu Dragnea cu ministri ai Cabinetului Tudose.

„Astazi, am vizitat Manastirea de la Maglavit si locul unde Petrache Lupu a avut revelatia divinitatii. Se spune ca acolo s-au intamplat si se intampla multe minuni. Cred ca este adevarat. Fiind acolo, am aflat ca au fost reinfiintate departamentele PSD”, relateaza Adrian Nastase.

Nu este prima data cand fostul lider PSD vorbeste intr-o nota ironica despre reactivarea departamentelor, noteaza News.ro.

In 25 iulie, el scria, tot pe blog: „In sfarsit, insistenta mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevarat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selectia cadrelor si vor pregati viitorul program de guvernare. Practic, cele trei functii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand functionau. Si in opozitie, dar si in perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate”.

Tot atunci, el remarca faptul ca au fost reluate sedintele saptamanale ale Biroului Permanent National al PSD, care se reunise cu o zi in urma, dupa 10 luni, insa in absenta liderul partidului, Liviu Dragnea, aflat in vacanta.

„O veste buna totusi – ieri au fost reluate sedintele saptamanale ale BPN. Poate ca la prima sedinta, la reluarea acestor intalniri politice, era utila si prezenta presedintelui partidului”, nota Nastase.

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat, sambata, la Sinaia, pe premierul Mihai Tudose si pe mai multi ministri pentru a discuta despre prioritatile Guvernului pentru perioada urmatoare, odata cu inceperea sesiunii parlamentare de toamna.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: