Chiar si Antena 3 a ajuns sa-si bata joc de seful PSD: „Liviu Dragnea s-a costumat in isteric de Halloween” – Video

politica

Antena 3 a anuntat, intr-o emisiune difuzata duminica seara, ca Liviu Dragnea s-a costumat in „isteric” de Halloween. Antena 3 a ironizat astfel iesirea nervoasa a liderului PSD in fata jurnalistilor.

„La PSD, a fost mare petrecere de Halloween! Liviu Dragnea s-a costumat in ISTERIC si i-a speriat pe toti! Mai putin pe Iohannis, care a fost ocupat cu propria petrecere: a facut baie de multime si sesiune foto. Intre timp, in Parlament continua circul. Tudorel a fentat motiunea, iar senatorii si deputatii habar n-au ce presedintie preluam de la anul”, a spus ironic Politikix.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri o iesire nervoasa, la Parlament, atunci cand ziaristii l-au intrebat cum le raspunde celor care sustin ca proiectul legii privind executarea pedepselor la domiciliu, adoptat de Senat, l-ar avantaja.

“Cu ce dracu’ ma ajuta pe mine (proiectul de lege – n.r.), ca sa inteleg si eu? Ca totusi m-am saturat. Daca voi fi condamnat, cu ce ma ajuta pe mine? Daca ma intrebati inseamna ca aveti ceva in cap cand ma intrebati pe mine lucrul asta. M-am saturat de toate aceste minciuni. (…) Am inteles ca ma acuza. In afara de mine, mai sunt oameni in tara asta? Intreb. Pe ei ii intrebati? Deci cei care nu sunt in functii publice pot sa fie distrusi, pentru ca nu vorbiti cu ei. Nu iesiti din camera asta sa vorbiti cu ei. Cereti-le dovezi (celor care spun ca aceasta lege il favorizeaza – n.r.). Orice lege ma favorizeaza pe mine”, a reactionat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: