China a ocupat Statele Unite. Harta SUA, rosie si cu simbolul Chinei comuniste. Episod suprarealist la Primaria Ungheni din Moldova

news

Oficialii Primariei Ungheni din Republica Moldova au multumit Chinei pentru ajutoarele trimise in lupta cu epidemia afisand pe un banner harta Statelor Unite colorata in rosu si cu simbolul Chinei comuniste.

„Episod suprarealist la primaria Ungheni (Rep Moldova): autoritatile locale au decis sa multumeasca Chinei pentru un transport de masti, cedandu-i teritoriul SUA.

Ipoteza 1 ar fi ca bannerul a venit gata facut din China, ca toate instructiunile de PR perioada asta. Ipoteza 2 ar fi ca s-a facut la Ungheni, dar n-a observat nimeni la editare & printer, nici primarul cu ailalti baieti cand s-au pozat mandri cu bannerul, nici aia care au lipit toate stickerele pe cutii, cum vedeti jos.

Nu ma pot decide care din cele doua e mai grava pentru viitorul Moldovei 🙂

Iar daca asta s-a intamplat cu harta, unde orisicat, se mai vede… are cineva idee ce scrie acolo in chineza? Sa nu fie vreun contract de imprumut, pacatele mele”, a scris analistul Sorin Ionita ironic pe Facebook.

China deruleaza o masiva campanie de propaganda in tarile care accepta sa primeasca „ajutoare” din partea Beijingului. Ajutoarele sunt conditionate de exprimarea de multumiri publice autoritatilor comuniste din China.

Mai mult despre:

Comentarii: