China: O femeie a sunat la politie dupa ce iubitul s-a despartit de ea „fara motiv”

life

O femeie din provincia Zhejiang, estul Chinei, a sunat la politie pentru a le cere sa-l gaseasca pe iubitul ei care a plecat dupa ce a pus capat relatiei lor de sase ani, pentru ca voia sa stie „de ce a facut acest lucru”, potrivit South China Morning Post.

Ofiterul care a raspuns, si caruia nu i-a fost publicat numele, se aude intreband-o „Este necesar sa-l gasim?”

El a incercat sa o linisteasca impartasindu-i un vechi proverb chinezesc, care vorbeste despre oamenii care refuza sa renunte pana cand isi dau seama ca eforturile lor sunt inutile.

Femeia, plangand, a raspuns: „Dar pur si simplu nu pot sa-mi dau seama de ce m-a tratat asa”.

„Te-a ranit deja atat de tare. Daca se intoarce sa-ti spuna cateva cuvinte, vei relua legatura cu el? Ar trebui sa fii constienta care este radacina acestei probleme si sa nu-i dai nicio oportunitate sa profite de tine. Acum intelegi clar ce tip de persoana este. Inseamna ca nu merita devotamentul tau. Cu toate acestea, te asteapta o persoana care te merita. Nu te simti ghinionista. Ar trebui sa te simti norocoasa pentru ca ai aflat cum este inainte sa te fi maritat cu el”, a spus ofiterul.

„Blocheaza-i numarul de telefon. Desparte-te de el intr-un mod decent. Linisteste-te si iesi sa intalnesti alti oameni, in loc sa stai singura cu gandurile tale”, a adaugat el.

Ofiterul a devenit o senzatie pe retelele sociale chineze, unde povestea a devenit una dintre cele mai cautate stiri in aceasta saptamana, utilizatorii laudandu-i calmul si rabdarea. Altii au criticat femeia pentru ca a irosit resursele politiei.

„A sunat la politie in legatura cu aceasta problema. Am ajuns sa inteleg de ce a parasit-o iubitul ei”, a spus unul dintre internauti.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: