Chirieac, actiune de intimidare asupra aktual24.ro. Si-a pus avocatul sa solicite stergerea unui articol

politica

Bogdan Chirieac a transmis redactiei aktual24.ro, prin intermediul avocatului, un asa-zis drept la replica in care solicita de fapt stergerea unui articol care face referire la afacerile sale.

Articolul care l-a deranjat pe Chirieac este acesta: „Statul subteran” l-a umplut de bani pe Bogdan Chirieac. Portavocea lui Dragnea si-a bagat mama in fata, a incasat sume uriase de la STS. Articolul contine informatii preluate dintr-o investigatie realizata de jurnalistii de la g4media.ro privind modul in care o firma la care Chirieac era actionar a incasat aproape 17 milioane de euro (75,8 milioane de lei) de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

In adresa inaintata redactiei aktual24.ro, avocatul lui Chirieac solicita publicarea unui drept la replica, dupa care in final cere, nici mai mult nici mai putin, stergerea articolului. Dreptul la replica este publicat in continuare, iar un link cu acest drept la replica va fi inclus si in articolul respectiv. Articolul despre afacerile lui Chirieac va ramane insa in continuare pe site.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: