Chirieac anunta ca Liviu Dragnea are sansa de a deveni „erou”: „Singurul lucru care il impiedica este reactia tampa a colegilor sai”

news

Analistul Bogdan Chirieac sustine ca, in urma punerii sub urmarire penala a lui Liviu Dragnea de catre DNA, presedintele PSD are sansa de a deveni „erou”. El sustine ca nou dosar nu va afecta cu nimic guvernarea PSD-ALDE.

„Singurul lucru care il impiedica pe Liviu Dragnea, astazi, sa devina erou este reactia tampa a colegilor de partid, care s-au dus dupa dansul la DNA”, a declarat Chirieac la Romania TV.

El sustine ca probleme penale ale lui Dragnea nu vor afecta guvernarea. „In niciun fel nu va afecta alianta PSD-ALDE. In rest, viata politica din Romania se afla sub semnul DNA-ului de cel putin trei ani si jumatate, de o maniera acuta si fara echivoc. Cu alte cuvinte, multe dintre deciziile luate in aceasta perioada s-au facut sub acest aspect. Nu spun ca e neaparat rau”, a mai spus analistul.

Chirieac i-a cerut lui Dragnea sa spuna deschis cine urmareste „preluarea PSD”.

„Cred ca un om politic ca domnul Liviu Dragnea are obligatia fata de milioanele de oameni care au avut incredere in dansul si l-au votat – si poate ca au in continuare incredere in dansul – sa ne spuna la cine se gandeste. Nu poti sa fii discret cu astfel de probleme. (…) Datoria dansului e sa ne spuna cine este acea persoana sau acea institutie”, a cerut analistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: