Chirieac anunta la Romania TV prabusirea, in scurt timp, a lui Liviu Dragnea. Cine il va inlocui pe acesta in fruntea PSD

politica

Analistul Bogdan Chirieac, ale carui legaturi stranse cu lideri ai PSD sunt de notorietate, anunta ca Liviu Dragnea va fi inlocuit in scurt timp de la presedintia PSD. El spune ca si cei doi care ii vor urma in fruntea PSD nu vor rezista mult timp in aceasta pozitie.

Intr-o interventie la Romania TV, Chirieac a declarat ca Dragnea va fi inlocuit de Mihai Tudose, insa nici acesta nu va sta prea mult in aceasta functie.

„Domnul presedinte Liviu Dragnea si PSD-ul se afla intr-un moment foarte dificil. Acum este un concurs in PSD de eliminare a lui Liviu Dragnea. Atunci cand castigi alegerile pe cai albi si 12 luni de zile incerci sa obtii ce? Pacea de la Teleorman, Pacea de la Belina… Nu, el castigase alegerile, avea mandat. Astazi este o lupta pentru putere in PSD.

Ceea ce intelege PSD-ul mai putin, nu stiu de ce, este ca imediat ce va fi eliminat Liviu Dragnea si partidul va fi preluat de Mihai Tudose, el va fi eliminat imediat la randul sau. Va veni doamna Firea. Eu asa vad. Dupa aceea va fi eliminata si doamna Firea si se va cauta un nou Mircea Geoana, candidat pentru alegerile prezidentiale din 2019. Va fi un candidat care poate fi invins despre asta vorbesc,” a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: