Chirieac, foarte alarmat: „Vine foametea”. Cere ca Violeta Alexandru si Florin Citu sa fie dati afara din Guvern

news

„Analistul” Bogdan Chirieac a sustinut, vineri seara, ca Romania va fi lovita de „foamete” si i-a cerut premierului Orban sa ii dea afara din guvern pe Florin Citu si Violeta Alexandru.

Comentand mitingul pro-rusilor si pesedistilor din fata Guvernului, Chirieac aanunta ca „urmeaza foametea”.

„Eu sper din tot sufletul ca exemplul celor 100, 200 de persoane sa nu fie urmat si de multi alti romani. In acest moment, o schimbare de Guvern nu este in favoarea tarii noastre, pe fond de instabilitate profunda. Dar iata ca ceea ce spuneam cu totii in momentele de stare de urgenta – momentele grele nu au trecut in Romania – se intampla in acest moment.

Criza economica de abia a inceput. Dupa, urmeaza foametea. Dupa foamete, revolta. E o inlantuire fireasca pe care o explica orice analist politic sau sociolog. In mod evident, este un semnal pentru Ludovic Orban ca trebuie sa remanieze echipa guvernamentala. Deci trebuie sa dai ceva publicului. Renunti la Citu, la doamna Violeta Alexandru, renunti la ministri care au o conotatie negativa profunda in mentalul colectiv al publicului?”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Citeste si: Miting al pro-rusilor in Piata Victoriei. Identic ca in Bulgaria, este denuntata „dictatura”. Adrian Severin si sustinatorii lui Dragnea, printre manifestanti

Mai mult despre:

Comentarii: