Chirieac, furios ca a fost pacalit de Dragnea: „Imi este tot mai clar ca ne ducem pe calea Greciei. Pentru Romania nu se va lupta nimeni”

news

Analistul Bogdan Chirieac, care a sustinut intens PSD in campania electorala, afirma acum ca PSD a dus Romania „pe calea Greciei”. El avertizeaza ca tara se indreapta spre un dezastru economic.

”Tara este inchisa, s-a inchis administratia. Mediu privat e obligat sa se inchida cu exceptia turismului. Este a 5-a sau a 6-a vacanta din ianuarie. Este o caracteristica a socialistilor. Domnul Ponta a dat nenumarate zile libere, apoi guvernele au facut punti. Eu nu stiu in lumea asta o tara care sa se ridice fara munca. Probabil e noua formula a succesului.

(…) Ne vom bloca. Imi este tot mai clar ca ne ducem pe calea Greciei, cu exceptia fundamentala ca neavand moneda euro nu vom destabiliza Banca Monetara, iar pentru Romania nu se va lupta nimeni.

Se vor duce lucrurile si in Romania. Din nefericire acum lumea nu ne baga in seama pentru ca e la mici si bere, la munte, la mare, dar va veni si acest moment. Pana la urma s-a dansat si pe puntea Titanicului pana in ultimul moment.

Liderul celui mai important partid din Romania, om cu merite incontestabile, isi face al doilea concediu in vara aceasta, trei saptamani in iulie, trei saptamani in august, toate in afara tarii. Toate in conditia in care sunt probleme grave in Romania”, a declarat Chirireac la Antena 3.

Ela tinut sa aduca aminte promisiunile neonorate ale lui Liviu Dragnea.

„In Romania se incalca drepturile omului, sunt abuzuri inimaginabile, administratia e nefunctionala, suntem pe ultimul loc la infrastructura, nu poti mari la infinit salarile bugetarilor in conditia in care mediul privat respira greu, ai mari probleme cu colectarea de taxe. In aceste conditii explicati-mi cum poti pleca doua luni in concediu”, a mai spus analistul la Antena 3.

Potrvit Realitatea TV, Liviu Dragnea se afla in aceste zile in concediu in Insulele Maldive.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: