Chirieac i-a luat locul lui Pieleanu: „Pro Romania are 12% la casa noastra de sondaje, Argument”

politica

„Analistul” Bogdan Chirieac a anuntat, marti, in timp ce-i lua un interviu lui Calin Popescu Tariceanu ca Pro Romania este cotat in sondajele de opinie cu peste 8%. Astfel de cifre aiuritoare anunta in trecut si partenerul de emisiuni la Antena 3 al lui Chirieac, Marius Pieleanu.

„Casa noastra de sondaje, Argument, a facut un sondaj in perioada 6-14 noiembrie in care Pro Romania are 8% la Camera Deputatilor si 12% la Senat, ca intentie de vot”, i-a spus Chirieac lui Tariceanu.

Celelalte case de sondare a opinie publice situeaza Pro Romania la limita pragului de intrare in Parlament, 5%.

DCMedia Group, companie in care Bogdan Chirieac este actionar majoritar, a infiintat in luna august si un institut de sondare a opiniei publice. Acesta se numeste Argument si este condus de sociologul Madalina Hideg.

Informatia despre noua afacere lansata de Chirieac a fost publicata pe site-ul acestuia, DC News.

Afacerea a fost lansata pe modelul patentat de un alt apropiat al PSD, Iosif Buble. Patron al site-ului stiripesurse.ro, Buble a achizitionat in urma cu cativa ani si institutul de sondaje CURS. Acesta s-a remarcat constant prin sondaje favorabile PSD. CURS a obtinut numeroase contracte cu institutii publice.

Comentarii: