Chirieac povesteste cum a ajuns sa fie martor al discutiei dintre Tudose si favoritul lui Carmen Dan. Analistul s-a sucit din nou

news

Bogdan Chirieac, al carui nume a fost invocat de Mihai Tudose ca martor la discutia sa cu chestorul Catalin Ionita, a relatat la Antena 3 cum a ajuns sa asiste la dialog.

Chirieac a tinut sa mentioneze ca „premierul Tudose m-a sunat si mi-a cerut acordul sa dezvaluie discutia”. El a avut numai cuvinte de lauda la adresa premierului, desi miercuri il cataloga „prietenul pedofililor”.

„Atunci cand Tudose a facut anuntul ca nu-l schimba pe Bogdan Despescu, eu l-am caracterizat foarte dur, ‘prietenul pedofililor’. Domnul prim-ministru mi-a telefonat si mi-a spus ca chestorul nu doreste sa fie seful Politiei, ‘ce sa fac acum?’. Dom’le, zice, vi se pare normal, il caut de doua ore sa-l intreb, nu reusesc sa il gasesc. In timp ce avea aceasta discutie, ii suna telefonul. L-a sunat domnul Ionita. Ce a relatat domnul premier este adevarat cuvant cu cuvant. S-a inchis telefonul si mi-a spus, ‘domnu’ Chiriac ati auzit?'”, a povestit Chirieac.

Intrebat daca crede ca Tudose ar fi inscenat aceasta discutie, Chirieac a mentionat: „Nu cred ca a fost o facatura”.

„Intre timp tot pe surse autorizate am aflat ca domnul Ionita a acceptat in fata lui Carmen Dan”, a adaugat apoi analistul.

Tudose a relatat, miercuri seara, cum a ajuns sa nu mai suporte sa lucreze cu Carmen Dan.

„Am intrebat-o daca este adevarat ca omul acela refuza (Catalin Ionita, cel desemnat de Carmen Dan sa-l inlocuiasca pe Despescu – n.red.). Mi-a spus ca nu este adevarat, ca isi doreste functia. La pranz am vorbit cu el. ‘Buna ziua, sunt premierul. Doriti aceasta functie’. ‘Domnul prim-ministru, raportez, dimineata m-am prezentat la doamna ministru si i-am spus ca nu doresc aceasta functie’. Bogdan Chirieac a auzit aceasta discutie. In momentul acela am spus ca un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea. A spus ca e dispusa sa demisioneze, eu i-am spus ca o accept. Daca va fi lasata isi va da demisia”, a mai spus Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: