Categories: news

Chirieac s-a sucit, i-a socat pe cei de la Antena 3: „Cred ca trebuie o noua majoritate puternica in jurul presedintelui Iohannis”

Analistul Bogdan Chirieac, unul dintre cei mai duri critici ai lui Klaus Iohannis, si-a schimbat pozitia fata de presedinte dupa ce Florin Iordache a anuntat ca demisioneaza din functia de ministru al Justitiei.

„Cred ca trebuie o noua majoritate puternica in jurul presedintelui. Presedintele a dovedit ca este un om politic foarte puternic in aceasta criza. Ma astept ca peste cateva luni sa avem o noua majoritate parlamentara. Ce se intampla acum in PSD arata ca avem nevoie de acest lucru”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Bogdan Chirieac a fist unul dintre sustinatorii ordonantei negre. El s-a aratat deseori revoltat ca ordonanta nu a intrat in vigoare imediat, criticand termenul de zece zile pentru ca prevederile sa aiba efect.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat joi ca a decis sa-si inainteze demisia din functie.

„De cand am venit la Ministerul Justitiei, mi-am propus si am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente si destul de sensibile. Asa cum ati vazut si dumneavoastra, toate initiativele asumate sunt legale si constitutionale. Proiectele propuse s-au aflat in dezbatere publica, organizata de Ministerul Justitiei, iar acum sunt in dezbatere parlamentara. Cu toate acestea, pentru opinia publica nu a fost suficient, drept pentru care am hotarat sa imi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”, a declarat Iordache, la Palatul Victoria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Scripcaru sau Coliban? Sondaj PSD-ist la Brasov, cine ar castiga alegerile pentru Primarie. PSD il sustine pe fostul primar penal George Scripcaru

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a anuntat joi ca organizatia sa a realizat un sondaj…

54 de minute ago

SUA testeaza o drona supersonica pentru a concura cu China. Beijingul sustine ca a ajuns la Mach 16 – Video

Compania americana Venus Aerospace a anuntat ca a testat cu succes un motor cu detonare…

O oră ago

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

2 ore ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

2 ore ago