Chirieac s-a transformat in sustinator al AUR. Numeroase articole pe DC News in care este aparat George Simion

politica

DC News, publicatie patronata de Bogdan Chirieac, a publicat numeroase articole in ultimele zile in care ii ia apararea lui George Simion, copresedinte al AUR.

DC News se situeaza de partea lui George Simion in numeroasele conflicte in care este implicat liderul AUR. Titlurile publicate de DC News sunt mai mult decat sugestive.

„George Simion, REACTIE dupa stirea FALSA despre membrul AUR ‘Malaria’”, a titrat publicatia lui Chirieac despre scandalul iscat de un membru AUR Italia care a anuntat ca „am pornit demersurile sa scoatem Romania din UE”.

DC News revine pe acelasi subiect, care a iscat mare emotie printre romanii din diaspora, tot de partea lui George Simion: „E scandal mare intre George Simion (AUR) si Caramitru! ‘A facut un fake news incredibil’”. „Initial, fake news-ul a pornit de la un comentariu pe Facebook al lui Malarie, in care spunea ca se pregateste ‘Romexit-ul’ printr-un referendum, anul viitor. Postarea a fost rostogolita de Andrei Caramitru, caruia urmaritorii i-au indicat ulterior ca ar fi vorba despre un cont fals”, a scris DC News.

Citeste si: Membru AUR Italia: „Am pornit demersurile sa scoatem Romania din UE. La anul il demitem si pe Iohannis”

Intr-un alt articol, publicata duminica seata, DC News decreteaza ca „George Simion il face praf pe Ceausescu: Ai uitat cand te-a trimis Orban sa vorbesti cu noi?”. ”’Protestatarul de serviciu’ nu a fost prea incantat ca George Simion l-a dat de gol”, a scris DC News in conditiile in care protestatarul a negat acuzatiile lui Simion, acuzandu-l de minciuna.

De altfel, DC News a publicat chiar si intreg programul politic al AUR.

Bogdna Chirieac a sustinut puternic tabara PSD la alegerile parlamentare.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: