analize

Chirieac s-a razgandit de la o zi la alta. Acum crede ca Iohannis va intra in turul doi al prezidentialelor: „Nebunia va continua”

Analistul Bogdan Chirieac afirma ca presedintele Iohannis nu o va revoca pe Laura Cidruta Kovesi pentru ca „isi doreste al doilea mandat”. In urma cu o saptamana, acelasi Chirieac era convins ca Iohannis nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale.

„Nu cred ca presedintele o va revoca pe doamna Kovesi. Daca s-ar intampla asa, cu siguranta ar inseamna ca merge la Bruxelles presedinte al Europei, or se pare ca acea informatie, care a fost lansata pe surse, este neadevarata. Cred ca domnul Iohannis doreste al doilea mandat si nu vrea sa si-o faca adversar politic pe doamna Kovesi si nu vrea sa-si faca adversar nici minoritatea aceasta extrem de vocala, care nu ezita sa iasa in strada din orice motiv”, a declarat, marti, Bogdan Chirieac la Antena 3.

„Klaus Iohannis nu o va revoca pe doamna Kovesi. In plus, nici nu s-a pronuntat vizavi de protocoale. De altfel, dinspre ambasadele care condamnau legile justitiei inainte ca acestea sa ajunga in Parlament este o tacere asurzitoare cu privire la protocoale. Asteptam, in continuare, ca protocolul cu Inalta Curte sa fie desecretizat, fapt care lasa o placa de mormant pe justitia din Romania. El se pare ca exista. Inteleg ca sunt si altele, inclusiv cu Ministerul Agriculturii. Nebunia va continua, dar Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi. Dumneai va termina mandatul pe care il are si, de acolo, o asteapta o cariera in orice domeniu doreste”, a mai spus Chirieac.

In urma cu o saptamana, Chirieac afirma ca Iohannis nu va intra in turul doi al prezidentialelor.

„Opinia mea este ca astazi, cand vorbim, Klaus Iohannis nu ar intra in turul al doilea. Este foarte probabil sa apara cineva din zona #Rezist, Florin Badita de exemplu, sau altcineva. Dacian Ciolos nu ar trece de pragul de 5 % sub nici o forma. Omul nu are lipici la popor, nu trece sticla, nu are mesaj. Daca lucrurile merg bine pentru el, are sanse reale pentru a castiga alegerile prezidentiale”, sustinea Chirieac tot la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cirstoiu anunta cine ar fi in spatele „campaniei negative” la adresa sa: „Segmente din PSD si PUSL. Ma uit la Antena 3 in fiecare seara”

Catalin Cirstoiu a acuzat joi ca "segmente din PSD" si partidul lui Dan Voiculescu, PUSL,…

2 ore ago

Nicusor Dan, despre scandalul Cirstoiu: „PSD incepe sa se delimiteze de el, electoratul PSD merge catre Piedone”

Edilul general, Nicusor Dan, afirma ca PSD incepe sa se delimiteze de Catalin Cirstoiu, candidatul…

2 ore ago

Cirstoiu ii acuza pe jurnalistii de la hotnews.ro de „manipulare si dezinformare”: „Articol mincinos si marsav”

Catalin Cirstoiu i-a acuzat joi pe jurnalistii de la hotnews.ro ca au publicat un articol…

2 ore ago