Chirieac salta de bucurie ca Mazare a evadat din puscarie: „Suntem alaturi de el, este o alta palma data statului subteran”

politica

Romania TV a anuntat, vineri seara, ca Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Bogdan Chirieac nu s-a putut abtine sa nu-si manifeste satisfactia.

„Radu Mazare nu se dezminte. Ca sa spun asa, suntem alaturi de ‘el fugitivo’, in cazul acesta. Este, pana la urma, o alta palma data statului subteran din Romania, tocmai din Madagascar. Si daca a mai furat domnul Mazare, cand era primar, evadarea asta il absolva de cea mai mare parte din vina. In Romania nimeni nu mai crede in condamnarile care se dau in justitie. Desi, cu siguranta, unii dintre ei sunt chiar vinovati si au facut enorm de mult rau acestei tari, totusi nimeni nu mai crede.

Si cand vad ca autorii dezastrului din Romania sunt bine mersi in libertate si nu pot fi atinsi nici macar cu o floare, lasati-ma macar sa nu ma intristez ca a evadat Mazare din puscaria din Madagascar. Sunt convins ca doamna Ana Birchall, zeita dreptatii cu mana pe palos, va sti sa il aduca inapoi in Rahova. Dar deocamndata lasati-ma sa nu fiu trist” a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Politia Romana a anuntat, insa, ca nu are informatii legate de evadarea lui Mazare. „In referire la aspectele aparute in spatiul public, cu privire la evadarea persoanei urmarite international, Radu Stefan Mazare, facem precizarea ca la nivelul Politiei Romane nu s-a primit nicio informare oficila in acest sens”, transmite Politia Romana, intr-un comunicat.

Realizatoarea Liliana Ruse a transmis, vineri seara, la Romania TV ca Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Informatia nu a fost confirmata, inca, de surse oficiale.

De-a lungul timpului, din inchisoarea unde se afla Mazare au mai evadat 120 de persoane, mai sustine Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: