Chirieac sare in apararea lui Arafat: „Lumea ar trebui sa iasa in strada. Arafat a salvat un milion de vieti”

news

„Analistul” Bogdan Chirieac il apara inversunat pe Raed Arafat, sustinand ca romanii ar trebui sa iasa in strada sa il apere.

„Vad ca un oarecare, numit Vela, acum e ministru de Interne… vine din neagra vesnicie si probabil ca acolo se va si intoarce. I-a casunat acestui individ pe doctorul Raed Arafat. Asa am senzatia, dupa o campanie de presa bine pusa la punct… Vreau sa spun ca demiterea lui Raed Arafat, probabil un om care a salvat un milion de vieti in aceasta tara de cand se ocupa de SMURD va avea consecinte dezastruoase impotriva tuturor celor care achieseaza la asa ceva, din mediul politic. Asta este, intr-adevar, o chestiune care va impinge si mai tare pe tobogan PNL.

As vrea sa aflu si eu pe cine incurca Raed Arafat. A inceput domnul acesta de la Interne, am vazut ca l-a luat in zeflemea pe Raed Arafat cand a spus ‘eu aleg sa plec din tara’. In 2015 vizitam Golful, era premier domnul Ponta si deschidea relatiile acolo, in Qatar. Intamplator eram la masa cu domnul Arafat. A venit reprezentantul statului Qatar, nu glumesc, si i-a oferit greutatea sa in aur ca sa faca sistemul de urgenta in Qatar. Eram la hotelul Intercontinental din Qatar. Romanul Raed Arafat a spus: ‘nu, eu cu Romania…’ Aici am fost martor ocular”, a a declarat Chirieac la Antena 3.

„Hai sa nu ne mai batem joc de oamenii care chiar au facut ceva in aceasta tara. Cand o face domnul Vela, o pune jos retelele de infractori si de trafic de carne vie din tara asta, atunci o sa avem si pentru dansul acelasi respect pe care-l avem pentru domnul Arafat. Deocamdata n-a avut cand, ca e de o luna ministru, dar daca ai venit de o luna, hai sa nu dam de o parte una dintre putinele institutii autentice care exista in aceasta tara. Sigur, PNL poate sa faca lucrul aceasta. L-a facut si Basescu in 2012, dar a iesit lumea in strada. Poate ca si acum ar fi de iesit lumea in strada daca si sistemul de medicina de urgenta trebuie pus pe butuci ca vrea nu stiu cine”, a mai spus Chirieac.

Citeste si: CTP, revoltat de „santajul” practicat de Raed Arafat: „Va enunt trei esecuri majore ale domnului Arafat, vorbesc de actiuni de anvergura”

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a amenintat duminica, la Antena 3, ca va pleca din Romania daca Guvernul Orban decide sa il demita.

„Sunt destule oportunitati in alta parte, unde nu ma considera batran. Si sunt convins ca in secunda in care zic: ‘Sunt liber’, o sa vina si altele. Varianta a treia ar fi sa stau la UPU Targu Mures, dar dupa o luna, doua o sa ma toace. Probabil ca asta o voi face dupa ce se decide, plecarea din tara. Nu exista alta alternativa. Eu nu accept pozitii date, la nivel statal. Nu negociez pozitii. Daca este sa ma duc afara, ma duc pe efort propriu. Ma duc in prima faza la Targu Mures si stiu cum sa rezolv o treaba si sa fac ceva util”, a declarat Arafat, duminica seara, la Antena 3.

Raed Arafat s-a plans ca s-a pus la cale o conspiratie impotriva sa.

„Sunt atacuri continue cu mesaje prestabilite. Noi, situatiile de urgenta si doctorul Arafat, am fost supusi unui astfel de atac de foarte mult timp. Sunt mesaje care apar de catre unele persoane, dar sunt coordonate. Mesaje precum: ‘e de prea mult timp, este batran, trebuie sa vina tinerii’. Mesaje precum: ‘a facut ceva bun, dar acum trebuie sa plece’. Toate au fost incluse prin mesaje date pe social media in anumite zone si repetate in anumite televiziuni. S-au intensificat dupa ce a aparut faimosul film inaintea comemorarii Colectiv, dat de Libertatea.

Faimosul film a fost tinut de cineva si abia acum a fost scos. Pe baza filmului s-au intensificat atacurile respective impotriva institutiei situatiilor de urgenta si impotriva mea”, a declarat Raed Arafat in fata lui Gadea si Mircea Badea.

„Nu sunt lipit de scaun. Eu nu demisionez. Daca vor sa ma demita, sa ma demita”, a mai spus Arafat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: