Chirieac se face mogul. „Analistul” de la RTV si Antena 3 vrea sa cumpere un post de radio

news

„Analistul” Bogdan Chirieac intentioneaza sa cumpere un post de radio, informeaza Pagina de Media.

Bogdan Chirieac, actionar majoritar al site-ului DC News, vrea sa cumpere acun si postul Gold FM.  Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Chirieac negociaza preluarea postului de radio Gold FM, care, in prezent, este in insolventa.

Surse din interiorul Gold FM care si-au pastrat anonimatul au confirmat ca „suntem in discutii”, dar procesul nu a ajuns inca la o concluzie finala.

Contactat de Paginademedia.ro, Bogdan Chirieac nu a raspuns intrebarii legate de stadiul discutiilor pentru Gold FM.

Detinatoarea licentei audiovizuale pentru Gold FM este societatea Expresiv SA, ai carei actionari sunt:

Radoway Limited (Cipru) – 56,25% (reprezentanti ai Radoway erau, in urma cu cativa ani, copiii lui Sorin Ovidiu Vintu)
Sindicatul National Petrom-Energie – 43,13%
Cornel Nistorescu – 0,62%.

Newsweek Romania a dezvaluit ca Bogdan Chirieac a incasat, in 2019, prin intermediari, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

„Bogdan Chirieac conduce acum DC News, site de stiri cu o agenda pro-PSD. Prezent foarte des in studioul Antenei 3, Chirieac retransmite mesajele lui Liviu Dragnea fara rusine. A fost o lunga perioada jurnalist de politica externa al ‘Adevarului’ condus de Tinu si CTP, dar, simultan, facea si afaceri cu echipamente de comunicatie de uz militar”, scria Newsweek.

Mai mult despre:

Comentarii: