Chirieac si-a facut curaj sa comenteze „Valiza din Teleorman”. Cum incearca sa-l salveze pe stapanul Dragnea

news

Site-ul DC News, detinut de Bogdan Chirieac, a publicat o prima stire despre valiza cu documente compromitatoare la adresa lui Dragnea abia duminica pe la pranz, mult dupa 12 ore de la aparitia informatiei. Site-ul a lansat o teorie a conspiratiei in legatura cu valiza, sugerand ca exista o campanie oculta de promovare a subiectului. Antena 3 nu a difuzat nicio stire despre acest subiect.

DC News scrie ca Rise Project este o publicatie care „il urmareste atent pe Liviu Dragnea” si sustine ca dezvaluirile de pana acum au fost promovate pe Facebook de pe „conturi fara identitate”.

„O valiza plina cu informatii din Tel Drum ar fi fost gasita de un localnic din Teleorman chiar la el in curte, iar omul ar fi ajuns cu aceasta valiza intr-o redactie a unei publicatii ce-l urmareste atent pe Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Informatia despre valiza apare chiar inainte de sedintele decisive din PSD, in cadrul carora se anunta a urma remanieri si excluderi.

Publicatia care a intrat in posesia valizei anunta ca aceasta continea un hard, o tableta, un stick. Toata descoperirea este aparent hiperbolizata prin numarul mare de documente, fotografii, filmari, mail-urilor gasite, de ordinul zecilor de mii. Totodata, jurnalistii ne anunta ca toate elementele gasite in valiza sunt ”burdusite de informatii”.

Chiar daca deocamdata aceste 15.000 de fotografii, 50.000 de mailuri, continutul unui stick de memorie burdusit cu facturi si informatii din Tel Drum nu au fost publicate pe site-ul publicatiei, anuntul fiind facut pe Facebook si insotit de cateva fotografii, video si capturi de pe un e-mail, asteptarea creata in spatiul online este mare si este accentuata de campanii de posting, in sensul in care foarte multe conturi comenteaza deja despre acest subiect, multe dintre conturi fiind fara identitate.

Desi in cazuri celebre, pana la o proba contrarie, s-a discutat despre interventia asupra fisierelor prezentate – vezi pixelul albastru sau mai recenta inregistrare trucata din DNA, despre care vorbea Laura Codruta Kovesi – in acest caz, desi documentele si imaginile si tot continutul valizei n-au ajuns in spatiul public, acestea sunt date ca sigure, sunt considerate dovezi. Prin urmare ce n-au gasit anchetatorii, a gasit un localnic din Teleorman chiar la el in curte”, scrie site-ul lui Chirieac.

Antena 3, postul la care Chirieac apare de mai multe ori pe zi cu comentarii slugarnice la adresa lui Dragnea, nu a difuzat pana acum (duminica la pranz) nici cea mai mica referire la subiectul „Valiza din Teleorman”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: