news

Chirieac sustine ca l-a votat pe Iohannis: „Fiecare aparitie a sa este o palma pentru cei care l-am votat”

Bogdan Chirieac, binecunoscuta portavoce mediatica a lui Liviu Dragnea, sustine ca l-a votat pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. El se declara acum revoltat de modul in care presedintele a reactionat in urma Raportului MCV.

„Atitudinea presedintelui Klaus Iohannis este sfidatoare, aroganta, dand senzatia ca este trimis de alta tara, de o putere straina sa exercite puterea la Bucuresti. Uita ca a fost ales de poporul roman, cu un vot zdrobitor. Am impresia ca fiecare aparitie a sa este o palma pentru cei care l-am votat. Asta e adevarul! Dupa ce, acum 48 de ore, dansul declara, de la cea mai inalta tribuna a tarii, ca tara sa nu este pregatita pentru a exercita presedintia Uniunii Europene. Aceasta declaratie se poate face o singura data, in pandant cu propria demisie. In momentul in care faci o astfel de declaratie – Romania nu e pregatita – tu fiind presedinte in astia patru ani, o faci cu demisia in mana. Macar incerci sa te sacrifici pentru tara, ca asa e normal cand esti presedinte”, a declarat Chirieac la Antena 3.

Chirieac a mai sustinut ca Iohannis si PNL au „afectat” imaginea Romaniei in plan extern.

„Imaginea Romaniei este afectata la nivel extern. Ieri, in Parlamentul European, a fost condamnata Romania si cativa reprezentanti PNL au votat impotria Romaniei. PNL, partidul care a facut Marea Unire acum 100 de ani! Despre ce vorbim? Nu e coalitia PSD-ALDE, ca nu stiti nici dumneavoastra, nici letonianul ce partide sunt la putere in acest moment, dar stiti despre Cehia, Letonia, Bulgaria. Asa stiu si ei despre Romania. Cum ii spunem epocii de trista amintire care a ruinat tara? Epoca Basescu. Presedintele da numele epocii. In epoca Iohannis – de fapt in mandat, ca la dansul nu e epoca – vine si va spune „tara mea nu e pregatita”, eu fiind seful tarii respective. Este cel mai mare vot de blam pe care si l-a dat siesi domnul Iohannis, din mare nefericire pentru toti cei care am crezut in el si pentru tara asta”, a mai spus Chirieac.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

9 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

10 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

10 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

10 ore ago