Chirieac, trompeta lui Dragnea, anunta taieri de capete in PSD: „Liviu Dragnea trebuie sa dea un semnal de forta”

news

Bogdan Chirieac afirma ca Liviu Dragnea „trebuie sa dea un semnal de forta”, sa treaca la pedepsirea celor care au indraznit sa-i ceara demisia. Chirieac a fost folosit deseori de Liviu Dragnea pentru a-si anunta planurile.

Comentand inregistrarile cu Adrian Tutuianu, Chirieac a declarat ca Dragnea „trebuie sa dea un semnal de forta”.

„In acele inregistrari sunt niste ziceri. Ca vine nota de plata a puciului? Ca se poate incepe cu Adrian Tutuianu? Da, este posibil. Aceste inregistrari sunt un bun pretext pentru ca Adrian Tutuianu sa fie schimbat din functia de presedinte al organizatiei Dambovita. Pana la urma si Liviu Dragnea ca orice lider in functia al unui partid aflat la putere trebuie sa dea un semnal de forta. Vom vedea. Adrian Tutuianu este puternic pe plan local si are rezultate”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Romania TV a prezentat, miercuri seara, noi inregistrari cu Adrian Tutuianu. Acesta le-a explicat alesilor locali din Dambovita cum il va sabota pe Dragnea in Camera Deputatilor.

„Am semnat trei, pentru ca astia trei am avut cel mai mult curaj, si-am venit sa facem si bulgare de zapada, adica sa vina dupa aia sa sustina mai multi. Au zis unii ca noi vrem sa pierdem puterea. Sa stiti ca puterea, si am spus-o acolo, puterea nu se pierde ca pleaca vreun parlamentar PSD. Exista cate unul-doi care pot pleca. Daca pleaca 10 insi de la Camera Deputatilor, da, Camera Deputatilor s-a inchis. La Senat trebuie sa avem 69, noi suntem 72, daca mai punem si ALDE 12 ne facem 84. Daca mai punem si UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solida. Dar, atentie, Camera Deputatilor e camera decizionala in majoritatea legislatiei. Doar pe administratie, politica externa si invatamant si aparare, Senatul e camera decizionala. Deci, practic, blocam tot daca lucrurile nu se schimba”, a conchis Adrian Tutuianu.

El a relatat si cum a incercat Paul Stanescu sa ii convinga pe liderii PSD sa se alature pucistilor.

„A mai vorbit Paul Stanescu care a spus cam asa, in stilul lui mai cu ‘ar’metica’. Paul a spus asa: ‘bai, astia care vreti voi cu Dragnea, luati-l de mana si iesiti prin Bucuresti. Sau luati-l de mana aia de la Brasov sau de la Cluj si iesiti cu el prin oras. Si, daca lumea va primeste bine, noi suntem idioti. Daca lumea va injura, asta e riscul vostru. Eu cred ca nu e normal sa avem un lider de partid care nu poate iesi printre oameni’”, a mai povestit Tutuianu.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: