Chirila, intalnire neobisnuita cu Maia Morgenstern la protestul din fata Guvernului: „Ticalosia trebuie sa aiba un sfarsit”

news

Tudor Chirila a publicat un nou mesaj prin care anunta ca va participa la proteste si in aceasta seara. El a relatat o intalnire emotionanta cu Maia Morgenstern in apropierea sediului Guvernului.

„Aseara am plecat de la protest in jur de 1 30. Cand am iesit din piata am vazut o femeie care venea catre manifestatie. Mergea hotarat si avea o privire profunda, aproape fixa, in care tristetea se amesteca cu un fel de fermitate disperata. Langa ea, o adolescenta cu ochi mari si calzi. Cand ne-am apropiat am recunoscut-o pe Maia Morgenstern. Ne-am imbratisat in tacere si apoi ne-am vazut de drum. Adevarul ca nu mai era nimic de spus. In sinea mea simt si stiu ca in seara asta va fi si mai multa lume in piata. Ticalosia trebuie sa aiba un sfarsit”, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.

Un nou protest de mare amploare este programat sa aiba loc, miercuri seara, in Piata Victorie. Este de asteptat ca numarul protestatarilor sa depaseasca 100.000.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: