Chirila nu se lasa: „Oricat ar LATRA presa de partid, NU avem un sistem medical performant”

news

Tudor Chirila revine cu noi mesaje despre sistemul medical din Romania, dupa ce l-a acuzat pe fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ca a blocat solicitarile de ajutor extern pentru ranitii de la Colectiv.

Dupa ce a aflat ca ISU stia de existenta clubului Colectiv cu cel putin cinci saptamani inainte de incendiu, fapt negat initial de Raed Arafat, Chirila a tinut sa mentioneze pe Facebook ca „se va dovedi ca nu aveam know-how in gestiunea medicala a unei asemenea crize”, cum a fost tragedia din club.

„Au mintit si lucrurile incep sa iasa la iveala. Se va dovedi adevarul foarte curand. La fel cum se va dovedi ca nu aveam know-how in gestiunea medicala a unei asemenea crize. Oricat ar latra presa de partid si de stat si oricati sefi de clinici din Bordeaux s-ar inventa”, a scris Chirila pe Facebook. Anterior, el a fost dur atacat de realizatorii Antena 3, Gadea, Badea, Oana Stancu si altii, pentru opiniile sale.

Nici pe pagina sa de Facebook nu a scapat de acuzatii si injuraturi. „Ma intreb de ce tineti mortis sa va mintiti ca avem un sistem medical performant? E in interesul nostru sa ne pacalim?”, i-a replicat Chirila unui cititor.

chirila fb
chirila fb2

Tudir Chirila a dorit sa mentioneze ca tinta campaniei sale nu sunt, in niciun caz, medicii.

chirila fb3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: