Tudor Chirila o spulbera pe Firea, dupa primele AFACERI ale primarului Capitalei

politica

Tudor Chirila comenteaza cu ironie acida faptul ca Primaria Capitalei cumpara  kitesurf-uri pentru lacurile din Bucuresti si ca primarul intentioneaza sa interzica evenimentele culturale de pe marile bulevarde.

„Practic kitesurfingul de sase ani si va spun sigur ca nu e lac in Bucuresti pe care sa se poata practica acest sport. Asta, una la mana. Doi la mana: la licitatie participa/se prezinta doar o firma. Sa ne fie de bine. Fara evenimente culturale de weekend prin centru ca blocam prea mult traficul si nu ajunge lumea la lacuri sa practice sporturi de apa. Chiar daca licitatia a fost atribuita in fostul mandat si actualul primar n-are legatura cu situatia, primaria are obligatia sa nu se joace cu banii nostri”, a comentat Tudor Chirila pe Facebook.

Printr-o licitatie organizata la sfarsitul lunii iunie, o firma din Voluntari, specializata in distribuirea de cornuri si lapte in scoli, a castigat o licitatie organizata de Primaria Bucuresti pentru achizitia de barcute, vaporase, caiace si hidrobiciclete pentru activitati de agrement pe lacurile Floreasca si Tei. Aceasta firma, detinuta de o anume Adriana Pandele, a participat singura la licitatie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: