Chirila se REVOLTA din nou: „Excludeti orice compromis cu cele 2 mari partide de HOTI, penali si traseisti”

politica

Cantaretul Tudor Chirila are un nou mesaj pentru tineri, pe care ii indeamna sa refuze compromisul cu „cele doua partide mari”. „PSD si PNL aceeasi mizerie”, concluzioneaza Chirila.

„Oricine vrea sa-si pastreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui sa excluda orice negociere, de orice natura, cu partidele toxice PNL si PSD. Politica poate ca inseamna compromis, dar nu cred ca poate exista compromis intre un individ care are o pretentie de buna credinta si cele doua mari partide de hoti, penali sau traseisti politici. Miscarile de strada de dupa COLECTIV au exprimat o pozitie clara: niciun compromis cu actuala clasa politica. Si tot dupa COLECTIV clasa politica ne-a aratat cu varf si indesat ca nu are nici cea mai mica intentie sa se reformeze. Nominalizarile la primaria generala nu fac decat sa alimenteze un adevar de prea mult timp constatat: PSD si PNL aceeasi mizerie.

Amatorilor de scandal le spun dinainte ca postarile mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orasului in care traiesc) nu inseamna ca fac politica (desi nu vad care ar fi problema) ci ca imi exprim, intr-un spatiu public, opinia de cetatean al acestui oras”, a scris Tudor Chirila, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: