news

Chirurg la Universitar, mesaje halucinante: „Plecati cu mastile voastre de bufoni. Noi nu credem in botnita pusa la gura si nici in pumnul in gura”

Alin Gabriel Dragomir, chirurg la Spitalul Universitar Bucuresti, incurajeaza teoriile conspiratiei si lanseaza mesaje violente impotriva indemnurilor oficiale de a ne proteja cu masca. „Plecati cu totii, cu tot cu mastile voastre de bufoni si lasati-ne sa respiram liberi in tara noastra”, scrie chirurugul pe Facebook.

„Nu va credem! Nu va credem cand spuneti ca vreti sa ne luati Libertatea pentru ‘binele’ nostru! Izolati-va voi, plecati, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ati putea face! Plecati cu totii, cu tot cu mastile voastre de bufoni si lasati-ne sa respiram liberi in tara noastra. Voi sunteti virusii, voi, politrucii de ieri si de azi, ne-ati imbolnavit, de nu ne mai putem ridica ca popor!

Nu credem nimic din ce ne spuneti, caci de 30 de ani ne mintiti, praduiti si ne vindeti pe 30 de arginti! Toti la un loc in coalitii sau fiecare pe rand, ati jefuit Tara si v-ati batut joc de acest Neam.

Ati instrainat munti si paduri, aur si grane, pamant si petrol. Ne vindeti Limba romana in Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceti Sfintii din Inchisori, ne inchideti in temnitele corectitudinii politice Martirii si Luptatorii acestui Taram, scoateti din manuale copiilor Voievozii si Eroii, stergand cu buretele o intreaga Istorie, punand in loc sminteala, minciuna si portrete de carton. Iar acum vreti sa va credem!

N-ati fost in stare sa faceti in 30 de ani un Drum, de la un capat la altul al Tarii sau sa construiti un singur spital, in schimb vreti ,’sa credem in Covid’, asa cum spunea ieri primul ministru al vostru, un jalnic clovn care repeta papagaliceste aceeasi placa laolalta cu alti actori ai acestei comedii de groaza. Cum oare poti sa condamni oamenii ca nu cred intr-un virus? Sa faci o intreaga ideologie dictatoriala din acest lucru! Nimeni nu spune ca virusul nu exista! Dar de aici si pana a ajunge sa-ti exprimi ‘credinta’ in el, e mare distanta! La fel de mare ca distantarea sociala dintre voi si popor.

Da, noi nu credem in botnita pusa la gura si nici in pumnul in gura, nu credem in lanturi pe Libertate, in carantina si izolare si nici in distantare. Credem in Hristos Mantuitorul, in sangele curs in rauri care-a facut o Tara, in Horea si Closca si Crisan care s-au frant pe Roata Suferintei ca pe Cruce, pentru a ne elibera. Credem in Steagul de Biserica al lui Iancu Avram si-n patul de fier si de Jertfa al lui Radu Gyr de pe care s-a ridicat cand temnicerii-l credeau mort.

Dar stiti voi oare pentru ce s-a ridicat, stiti voi, cei care n-ati fi rezistat ca politicieni nici macar o secunda daca n-ati fi tradat Tara, stiti voi oare de ce? Pentru a scrie o Poezie, pentru a scrie cu oasele lui, Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane! Pentru noi a scris-o!

Nu credem in voi, nu credem nici macar un cuvant din ce spuneti! Credem insa in Dumnezeu si-n Neamul Romanesc, de care voi, straini sunteti!”, a scris Dragomir pe Facebook.

Chirurgul nu  a primit insa numai mesaje de admiratie, asa cum se astepta. Mai multi romani i-au transmis sa se trateze el insusi si l-au comoarat cu deputatul PSD Catalin Radulescu „Mitraliera”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

7 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

10 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

10 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

10 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

10 ore ago