Chirurgul Leon Danaila, discurs in centrul Capitalei: „Ciolos poate face o schimbare in bine. Am 83 de ani si imi doresc ca Romania sa se schimbe in bine”

politica

Cunoscutul chirurg Leon Danaila a sustinut un discurs in cadrul mitingului organizat de PNL in Piata Victoriei din Bucuresti. Peste 20.000 de simpatizanti ai PNL s-au strans in centrul Capitalei.

„Ca medic, stiu ca doar competenta salveaza vieti, ca roman, stiu ca doar competenta salveaza Romania. Roamania merita un parlament cu oameni profesionisti si oameni integri. Decat sa schimbam tara, mai bine schimbam conducatorii incompetenti si corupti. Decat sa plecati voi din tara, cei tineri, mai bine pleaca din politica cei care nu se pricep.

Voi cei tineri aveti incredere in valoarea voastra pentru ca voi puteti schimba Romania in mai bine.

Avem nevoie de politicieni onesti, iar Dacian Ciolos este un politician onest care poate face o schimbare in bine. Am 83 de ani si imi doresc ca Romania sa se schimbe in bine. Voi cei tineri puteti schimba Romania in mai bine cu PNL si cu Dacian Ciolos”, a spus Danaila in fata multimii.

Militantii PNL au venit la miting din toata tara, fiind adusi cu autocare si microbuze. In multime se vad pancarte cu filialele PNL din tara.

Mitingul a inceput cu intonarea imnului national iar prezentatorul evenimentului este actorul Marius Florea Vizante. Au urmat discursuri sustinute de secretarul general al PNL Ilie Bolojan si de primarul municipiului Arad Gheorge Falca.

Potrivit News.ro, de la Alba au venit cu autocarele si masini personale 500 de militanti, din Brasov – 750, iar de la Buzau – aproximativ 900. Din Constanta au venit la miting circa o mie de liberali, cu autocare, microbuze si masini personale, iar de la Craiova – 750. Tot in jur de 750 de persoane au venit din Galati, din Hunedoara si Iasi- cate 500, iar de la Miercurea Ciuc – doar 20.

Peste 1.500 de militanti au venit din Ploiesti, cu masini personale, de la Sibiu – 500, din Timisoara – 50, de la Vaslui – 250, iar din Vrancea – 400.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: