news

Chitoiu nu scapa de puscarie. Expertiza tehnica confirma ca fostul ministru a intrat pe contrasens

Surse judiciare citate de G4 Media anunta ca expertiza tehnica din dosarul fostului ministru de Finante Daniel Chitoiu ca masina condusa de acesta ar fi intrat pe contrasens si ar fi provocat accidentul in urma caruia doua persoane au murit si o a treia a fost ranita.

Rezultatele expertizei i-au fost aduse la cunostinta fostului demnitar si i s-a oferit posibilitatea de o formula obiectiuni, pe care, insa, pana acum nu le-a pus la dispozitia procurorilor de la Parchetul Tribunalului Arges, care coordoneaza ancheta, conform surselor.

In dosar se mai asteapta rezultatul expertizei medicale realizate fata de supravietuitoarea accidentului, prin care anchetatorii vor sa vada ranile suferite si cate zile de ingrijiri medicale au fost necesare in cazul sau. Pana in aceasta faza a investigatiei, Daniel Chitoiu s-a prevalat de dreptul la tacere.

In ceea ce priveste extinderea anchetei cu acuzatia de favorizarea fapuitorului, vizand internarea la ATI dupa accidentul mortal, au fost cerute si analizate mai multe documente, fara sa fie pusa sub invinuire vreo persoana, si, cel mai probabil, partea aceasta din investigatie va fi clasata, au declarat aceleasi surse.

Pe 26 decembrie, Daniel Chitoiu a fost implicat intr-un accident pe DN 7, in judetul Arges, soldat cu doi morti. In masina in care au murit cele doua persoane se mai afla pe bancheta din spate o a treia persoana.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

2 ore ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

O oră ago

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

4 ore ago

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea de Drept din cadrul ASE Bucuresti

A 17-a editie a Conferintei Internationale „Perspectives in Banking and Financial Law”, organizata de Facultatea…

O oră ago

Accident comis de o soferita in Capitala, o bunica si nepotul ei au fost loviti in timp ce traversau strada

O soferita in varsta de 44 de ani din Bucuresti a lovit joi cu masina…

2 ore ago