politica

Cine conduce de fapt Guvernul? Valcov: Ma consult de cateva ori pe saptamana cu Dragnea. Dancila accepta toate sfaturile (Video)

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, spune ca se consulta de cateva ori pe saptamana cu liderul PSD, Liviu Dragnea, de care il leaga o prietenie, si ca sfaturile sale sunt exclusiv economice si sociale. El sustine ca remanierele dese sunt o dovada de profesionalism.

„Totul a pornit de la o solicitare, apoi a devenit o prietenie. Cand rezonezi cu oamenii cu care lucrezi si vrei sa schimbi viata romanilor…”, a declarat Valcov, duminica seara, la Antena 3, referindu-se la relatia sa cu Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Intrebat daca e bine ca imagine schimbarea ministrilor destul de des, Darius Valcov a replicat: „E un semn de profesionalism, acest program de guvernare este o piatra de incercare. Daca dam in spate 28 de ani, este un program de care chiar se vorbeste, erau niste programe care dupa alegeri dispareau. Si puterea celor care vin si conduc ministerele se dovedeste limitata. Fiind limitata, decizia politica avea de ales. Ori mergem mai departe dar vedem ca nu fac performanta, ce faci? Il tii mai departe? Sau il schimbi si incerci mai departe. Solutia a fost cea corecta”.

Raspunzand unei intrebari, el a spus ca se consulta cu Liviu Dragnea ”de cateva ori pe saptamana”.

Valcov a negat ca el ar conduce Guvernul, sustinand ca el doar da sfaturi in zona economica si sociala, iar unele sunt acceptate, altele nu.

„Sunt extrem de onorante, partial adevarate (zvonurile ca el conduce Guvernul, n.red.). Guvernul este condus de doamna premier si eu sunt consilierul sau. Sunt unul dintre cei care au ajutat la realizarea programului de guvernare. Sfaturile mele sunt in zona exclusiv economico-sociala. Nu eu conduc Guvernul. Sfarturile le accepta pe toate, daca le pune in aplicare. O parte nu. Nu vreau sa va dau exemplu de sfat care nu s-a aplicat. De care s-a aplicat? Contul juniorului. Am contribuit la el”, a mai spus Valcov.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cei trei criminali de la Hotel Belmont, eliberati din arestul preventiv. Curtea de Apel Ploiesti a decis sa ii trimita in arest la domiciliu

Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc in februarie la un…

54 de minute ago

Lupta SUA cu avalansa de produse din China. Biden mareste de patru ori taxele pentru masinile electrice din China

Presedintele Joe Biden va dubla, tripla si cvadrupla tarifele vamale pentru unele produse chinezesti in…

3 ore ago

Reportaj Recorder, mici si bere de la PSD in Buzau: „Fericirea are chipul tau” – Video

Un nou reportaj Recorder, legat de o vizita electorala a lui Marcel Ciolacu in judetul…

2 ore ago

Berlin: Protestele de la fabrica Tesla se incheie cu arestari si dosare penale. 27 de politisti au fost raniti

Politia din Brandenburg spune ca a retinut 23 de activisti si a depus 76 de…

2 ore ago