Cine este AUR. Sosoaca, Vadim la patrat: „Romanii au cele mai mari inventii din lume de aceea vor sa ne distruga”

politica

AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare, este o combinatie de nationalism, delir mistic, conspirationism si extremism de dreapta. Una dintre figurile reprezentative ale AUR, avocata Diana Iovanovici Sosoaca, s-a remarcat deja la mitingurile „anti-botnita” prin discursuri halucinante. Ea va deveni senatoare.

„Bine ai facut ca ai dat foc la masca. Voi chiar sustineti aceste aberante de masuri, nu va uitati ca toata Europa este in strada, milioane de oameni sunt in strada, care nu se mai imbolnavesc la manifestatii? Nu avem chiar o circumvolutiune pentru a gandi?”, a declarat Sosoaca, luni dimineata, dupa alegeri, intr-un live pe Facebook.

Parerile lui Sosoaca sunt impartasite de toti liderii AUR. Acestia au scandat duminica seara, dupa aflarea rezultatelor exit-poll, „Jos masca, jos masca!”, in fata sediului AUR.

Sosoaca s-a remarcat deja prin discursuri delirante la mitingurile „anti-botnita”. La o manifestatie din 19 septembrie din Piata Universitatii, Sosoaca sustinea ca prin masurile anti-coronavirus se urmareste „distrugerea” poporului roman, care „are cele mai mari inventii din lume”.

„Suntem condusi de cea mai mare masa de criminali ai unui popor, cei care au instituit teroarea, genocidurile. De ce credeti ca ne vor distrusi? Uitati-va cine are cele mai mari inventii din lume? Poporul roman! Datorita romanilor nostri exista continuitate pe acest pamant unde s-a nascut civilizatia lumii. Noi suntem poporul!

Rusine bucurestenilor care stau in casa! Au venit fratii nostri din celelalte orase. Va e frica ca o sa va amendeze? O sa muriti amendati si prosti”, a strigat Iovanovici.

„Un secretar de stat care este principalul terorist al Romaniei ne-a intezis mitingurile”, a mai spus avocata. Multimea a scandat atunci „Arafat, arestat!”, „Arafat condamnat pentru sangele varsat”.

„Am salvat oameni din spitale cu un simplu telefon. Cum dracu sa ma multiplic, ca v-as scapa de toti teroristii astia”, a mai strigat avocata.

Citeste si: „O sa muriti amendati si prosti”. Discursuri delirante la protestul negationistilor din Piata Victoriei

Iata ce s-a intamplat duminica seara in fata sediului AUR. Dupa numararea voturilor din 97% dintre sectii, AUR este cotat cu peste 8% dintre voturi.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: