Cine este cu adevarat Mircea Diaconu. Actorii si regizorii incep sa vorbeasca: „Ne-a poftit pe usa afara”

politica

Fabian Anton, scenograf si regizor, relateaza si el o intamplare care scoate in evidenta adevaratul caracter al lui Mircea Diaconu, candidatul „independent” care isi face campanie pentru Cotrocenu cu sloganul „Un om”.

„Il stiam de mult, cu fiica-sa fusesem coleg in liceu, asa ca atunci cind am decis sa pornim cele doua spectacole pentru stringerea de fonduri in proiectul Casa Eminescu de la Varatec si ne-am dat seama ca avem nevoie de o sala, m-am prezentat la el cu cererea.

Abia fusese numit director la Nottara asa ca mi-am zis ca avem toate sansele. I-am spus despre ce este vorba, i-am spus si cine a acceptat sa ne sprijine benevol (maestrul Beligan, Stefan Radof, Marin Moraru, Adrian Pintea, Stefan Iordache, Dan Puric, Irina Petrescu, Olga Tudorache, Zoe Dumitrescu Busulenga, Constantin Ciopraga, etc. etc. etc).

Ne-a ascultat. A suris. M-a intrebat cine este Eminescu si ‘cam ce treaba are el cu asta’. Si in final mi-a oferit sala contra unei chirii fabuloase. Apoi ne-a poftit pe usa afara.

Am regretat atunci ca nu mai era Masek la conducere. De atunci au trecut vreo 20 de ani. ‘Un om’?”, a scris Fabian Anton pe Facebook.

Postarea lui Fabian Anton a fost distribuita si de actorul Marius Manole.

Citeste si: Dragos Bucur dezvaluie scarbit adevaratul caracter al lui Mircea Diaconu: „Hai ca nu mai pot!”

Mai mult despre: ,

Comentarii: